benim ayım onun güneşi ile kavuşum yapmış, benim marsım onun venüsü ile kavuşum yapmış??

selam süslüler bu soruyu daha önce de sormuştum fakat hiç cevap alamadığım için tekrar sormak istedim. erkek arkadaşımla doğum haritamızın birleştirilmiş haline baktım da internetten benim ayım onun güneşi ile kavuşum yapmış, benim marsım onun venüsü ile kavuşum yapmış bunun anlamı nedir acaba? ayrıca su elementlerinde şans üçgeni oluşmuş bunun da bir anlamı var mı?

1. Sinastri haritasında ay güneş kavusumu diye Googleyabilirsiniz

4 mart 2022 17:27

2. Bir çük peşinde kaybolan hayatlar...

4 mart 2022 17:29

3. a1 internette bölük pörçük şeyler vardı. a2 ne demek istediğini anlayamadım :D

4 mart 2022 17:31

4. Yo süslü bölük porcuk değil aslında. (link: http://www.astrosohbet.com/forum/showthread.php?tid=2868 Link) burdan bakabilirsin.

4 mart 2022 18:54

5. Bugün okuduğum en saçma soruydu sanırım ya ahahhaha

4 mart 2022 19:50

6. ya tekrar sormussunuz ama sordugunuz sey ileri derecede astroloji bilgisi. bu kadar merak ediyorsanız sinastri danismanligi alabilirsiniz. kim niye bedavaya yorumlasin haritanizi...

4 mart 2022 20:18

7. a4 ahlaksizsin

4 mart 2022 20:31

8. Ay güneş kavusumu duygularınız onun karakteriyle es değer olabilir ya da duygusal olarak onu besliyor olabilirsin. Venüs Mars da cinsel çekim verir bence

4 mart 2022 21:26

9. Çok güzel kavuşumlar süslü, sinastri haritasında bu uyumlar iyidir. Kompozit haritayı da araştırmanı öneririm

5 mart 2022 14:37

10. a10 teşekkür ederim herkes dalga geçince çok utandım :)

5 mart 2022 17:26