benim düzgün ilişkim olamayacak mı?

süslüler intörn doktorum.bunca yıldır ilişkim olmadı.hep bir flört durumları var ama hiç ciddiye binmedi.gerçekten elim yüzüm düzgün, iyi bir insanım.bölümüm de iyi ama neden olmuyor anlamıyorum.şu an 23 yaşındayım.sınıf arkadaşlarımın çoğunun düzenli güzel giden ilişkileri var.sanki hayatı ıskalamış gibi istiyorum.sanki artık bundan sonra aşksız direk mantık evliliği olurmuş gibi geliyor.siz ne düşünüyorsunuz bu konuda? benim durumumda olan süslüler varsa gelin dertleşelim

1. Hissediyorum* yazacaktım otomatik klavye

2 ekim 2020 20:31

2. Kesinlikle anonim2 ben de öyle düşünüyorum ama elimden de bir şey gelmiyor.Ben de aşık olmak, sevmek sevilmek istiyorum ama olmuyor 😢

2 ekim 2020 20:36

3. Sizden 3 yıl ilerden, 4 yıldır çalışma hayatında olan biri olarak bildiriyorum mesleğimde türkiye şartlarında iyi öğretmenim. Mantık evliliği yapacak biri bile yok. ( tek avantajım güzel, uzun ilişkilerim oldu) bence artık güvenilir insan yok. Evlenenler bile bile lades.

2 ekim 2020 20:38

4. Deme süslü yaaa.Biz mutlu olamayacak mıyız böyle

2 ekim 2020 20:43

5. asistanlara yanla :d

2 ekim 2020 20:44

6. Son süslü.Evet bunu yapan bir sürü arkadaşım var ama bana nedense asistanlar güven vermiyor.Yani asistan süslülere de sorayım buradan sanki stajyer veya intörn kızlara çok takılmalı gibi baktıklarını düşünüyorum.Yani o kadar tusu kazanmış gelmiş adam beni napsın diye düşünüyorum

2 ekim 2020 20:49

7. Gel sarılalım :( benim sorunum ise yeni bir cevrem olmaması yeni insanlarla tanısamam

2 ekim 2020 21:19

8. Süslü saçmalama ya yarın öbür gün doktor olacaksın sırf bunun için bile millet kapına gelir. Keşke ben de doktor olsaydım çirkin bile olsam yakışıklı zengin birini bulurdum. Erkeklerin doktor kadınlara ayrı bi ilgisi var bence sen umudu kesme illa ki birilerinin dikkatini çekersin hasta olur hasta yakını olur. Benim arkadaşımın ablası cildiye doktoru bi hastası varmış uzun tedavi gerektiren abisi onu her hastaneye bıraktığında fln bi şekilde doktoru görmüş aşik olmuş doktor da beğenince görüşmeye başlamışlar işte evlilik asamasindalar.

2 ekim 2020 22:00

9. Aynı yaş/ tıp 5 / 0 sevgili triadından bildiriyorum süslüm. Herkesin lisansta olacak diye bir şey yok bence ben de üzülüyorum bu arada ama artık çok takmamaya çalışıyorum.

Mesela Deniz gayretli var YouTuber  göz hekimi asistanlıkta tanışmışlar kocasıyla çok da severim kendisini mutlu bir çift.

Aynı şekilde kendi fakültemde de asistanken tanışıp evlenen, sevgili olan, nişanlı vs tanıdıklar var. Bu işler kısmet işi lisansta olanların da hepsi mutlu son olmuyor, etrafımdaki kaç tıpçı 3 4 ya da 5 yıllık sevgililerinden ayrıldı patır patır, mutlu olanlar da var tabii. bu ayrılıkların sebebi bence gelecek beklentilerinin uyuşmaması, erkekler evlenmek istemiyor, seçmek istedikleri bölümler yaşamak istedikleri şehirler uyuşmayabiliyor her şey tozpembe fakülte yollarında ama mezuniyete doğru bu istekler gün yüzüne çıktı bence.

Mesela asistanlıkta tus çilesi bitmiş olcak, para kazanıyor olacağız, yaşadığımız şehir belli, uzmanlıktaki çalışma şartları belli vs vs daha sağlıklı geliyor bana.

Bu arada fakülte yıllarımın özellikle ilk senelerde sevgilim olmasını çok isterdim, şansıma benim gibi sevgilisi olmayan bir arkadaş grubum vardı da birlikte gezip üniversite yaşamını çekilir kıldık diye düşünüyorum.

2 ekim 2020 22:43

10. Çok teşekkür ederim ya güzel şeyler yazan süslülere.Sizi seviyorum...

2 ekim 2020 22:49