benim gibi günlerce hatta haftalarca evden çıkmayan süslüler var mı?

kızlar iki haftadır evden çıkmıyorum. çünkü çıkmam için bir sebep yok. tatildeyim. sevgilim uzakta şu an gelemiyor. pek arkadaşım yok. sizler de yaşıyor musunuz bu durumu :( haftalarca evden çıkmamak kötü bir şey mi :( bazen çok üzülüyorum.

1. ya anonim ciddi misin :) yani ben de zaten aman her gün çıkam gezem tiplerinden değilim. evde olmayı, evde yapılan aktiviteleri seven biriyim. ama bazen bu kadar uzun süreler evden hiç çıkmamak kötü mü, hayatımı boşa mı harcıyorum diye düşünüp üzülüyorum işte :(

13 ocak 2018 18:58

2. birkaç kere aynısını yapmışlığım vardır. ama market için bile olsa arada dışarı çıkın. eğer kafa dinlemek istiyorsanız gezmek için kendinizi yormaya gerek yok ama gün içinde yürüyüşlere falan çıkın. insan gerçekten kendini daha iyi hissediyor.

13 ocak 2018 19:08

3. Ben bunu ne zaman yapsam psikolojim cortladı. Bir süre sonra işin olsa bile evden çıkmak zor geliyor, bence hiç o girdaba girmeyin.

Herkes benim kadar etkilenmeyebilir ama ben yine de normal bir şey olduğunu düşünmüyorum. Çıkın bir hava alın ya:)

13 ocak 2018 19:30

4. yalnız başıma çıkmak hoşuma gitmiyor. yapacak bişey bulamıyorum sıkılıyorum hemen :(

13 ocak 2018 19:44

5. Siz yine iyisiniz.bazen 3 4 ay çıkmadığım oluyordu.şimdi sırf okul var diye haftada 3 gün dışardayım.sosyal fobilik ve asosyallik birleşince böyle oluyor ajsjskks

13 ocak 2018 19:45

6. Ben de issizken surekli evde oturuyordum maddi nedenlerleydi daha cok. Evde oturmayi da severim cok sorun etmiyordum. Ama su anda sevgilim yok, surekli benimle takilacak arkadasim da yok. Kendimi surekli evde oturunca cok hayatsiz hissediyorum. En azindan cikip sinemaya giderim cok kalabalik olmayacak saatlerde yada gider bir yerde kahve icer muzik dinler bir seyler okurum.

13 ocak 2018 21:22

7. Öğrenciyken ben de tatillerde haftalarca evden çıkmazdım. Annem dalga geçerdi hatta küflendin artık çık dışarı bi temiz hava gör diye shw.

2,5 yıldır üst üste en fazla 2 gün evden çıkmamışımdır (onda da marketi saymıyorum mecburen eve gıda alınması lazım çünkü tek olunca gidiyorsun paşa paşa). Çok özeniyorum şuan size gerçekten bu büyük bi lüks bence. İstediğin süre boyunca evden çıkmadan dilediğin gibi takılabilmek.

Çıkmamak kötü bir şey değil ama sizi üzüyorsa kötü olan bir durum var tabii. Acaba sosyal medyaya bakıp herkes çıkıyor diye mi garip hissedip üzülüyorsunuz yoksa çıkmak isteyip çıkma ortamı mı yok. Ortam için çıkamıyorsanız sinema-tiyatro izleme kulübü, spor kulübü ya da işte topluluk buluşmaları oluyor onlarla çıkıp çevre yapabilirsiniz. Ama seviyorsanız tadını çıkarın bir kaç seneye böyle uzuun uzuuun ev keyifleri yapmak çok zor olacak.

14 ocak 2018 17:19

8. 9 saatten fazla kalınca gerçekten aşırı sinirli oluyorum, ev kedisi olmak özellikle bu soğuklarda harika. ama 2 hafta fazla değil mi?

15 ocak 2018 01:05