benim gibi hayatta hiçbir şey yapmak istemeyen var mı?

yaşım 24 üniversite bitirdim ama bölümümle alakalı hiçbir şey yapmadım bile. şu an asgari ücretle, alakasız bir işte çalışıyorum. işimi de sevmiyorum bütün gün ayaktayım ama şu an başka işe girme imkanım da yok. hiçbir şeyden zevk almıyorum hiç arkadaşım yok (samimi olduğum derdimi anlatabileceğim), sevgilim yok kısaca çevremde kimse yok ailemden başka. beni motive edebilecek hiçbir şey yok. bu durum canımı çok sıkıyor ama hiç içimden çaba sarfetmek de gelmiyor çok mutsuzum kısaca. dokunsalar ağlayacağım o kadar yani. yok mu bunun çaresi ya da psikolojik destek mi almam gerek? geleceğe dair hiç planım yok ne yapacağımı da bilmiyorum zaten... ölümden korkmasam intihar edeceğim onu bile yapamıyorum. benim gibi olup da bu durumdan kurtulan var mı?

1. ya da nasıl kurtulabilirim lütfen akıl verin bana

12 haziran 2020 21:03

2. hobiler edin, toplum için çalış.

12 haziran 2020 21:04

3. ben de senin gibiyim. çok sıkıldım, her şey çok iğrenç geliyor. ne eski hayallerimi gerçekleştirmek istiyorum ne de olabilitesi olan şeyleri yapmak. günlerim bomboş geçiyor zaman akıyor ve benim kılımı kıpırtadacak halim yok. yapayalnızım. abartı değil ailem dışında kimsem yok. eyvallah buna da şükür diyorum. sorgulamalardan ibaret her şeyim. boşluktayım, acı çekiyorum her gün. şımarıklık ilgi açlığı değil bu. acı çekmekten kim zevk alır, her gün kalbime öküz oturuyor sanki. ve ortada bir şey yok

12 haziran 2020 21:08

4. anonim 2 çok hobim yok örnek verecek olursam resim çizmeyi seviyorum yeteneğim de var profesyonel olmasam da ama hem eve gelince çok yorgun oluyorum hem de istesem dahi yapamam 3 ay evdeydim bu pandemi sürecinde ama elime kalem bile almadım içimden gelmeyi bırak aklıma bile gelmedi.

anonim 3 aynı durumdayız. teoride arkadaşlarım var mı var ama konuşmak dahi istemiyorum katlanamıyorum zaten samimi de değilim olmasa da olur. sadece ailem var babamla zaten yakınlığımız yok. gerçekten napacağım bilmiyorum kocaman bir boşluktayım sanki bomboş bir insanım

12 haziran 2020 21:10

5. 2 yaş büyüğüm tüm gün evdeyim. ne arkadaş ne de sevgili var. çok iyi anlıyorum. o kadar mutsuzum ki. sürekli ölmeyi diliyorum. güzel şeylerin olacağına inancım yok.

12 haziran 2020 21:10

6. hayalim bile yok en son ne zaman hayal kurduğumu hatırlamıyorum

12 haziran 2020 21:11

7. Süslücüm sen duygusal bir boşluktasın. Aslında nedenini sende yazmışsın. Yeni arkadaşlar edinmeye çalış yada şuan olan arkadaşlarına yaz sohbet et çıkın gezin, açılırsın kız. Bak çok iyi gelicek birileriyle sohbet etmek gülmek. Sen bunalmışsın sadece işe git gel bir hobin vb yok kimseyle pek muhabbetin yok. Senin sosyalleşmeye ihtiyacın var.  İlla büyük şeyler yapmana gerek yok, film izle örgü öğren yemek yap değişik tarifler falan.

12 haziran 2020 21:14

8. anonim 6 ne güzel söylemişsin ama benim hayatta bir şeyleri başarabileceğime olan inancım sıfır. zaten vaktim de yok çalışıyorum.

anonim 5 ben de hep ölmeyi diliyorum içimden. kendim yapamayacağım bari uykumda ölsem diyorum acı çekmeden sessiz sedasız. gerçekten dayanamıyorum beni hayata bağlayan en ufak bir şey yok

12 haziran 2020 21:14

9. Ara ara banada oluyor hiçbir şey yapasım gelmiyor kimseyle konusup muhabbet etmiyorum bazen. Ama bir arkadaşımla bir kahve içmeye çıkıyorum o kadar iyi geliyor ki yada kendim örgü falan öğrenmeye çalışıyorum falan

12 haziran 2020 21:15

10. ollyseia en son iki arkadaşla dışarı çıktığımda 6 ay olmuştur sanırım eve gidince gece yine ağlamıştım bilmiyorum yapamıyorum bir şeyleri. zaten çekingen bir insanım bir ortamda 1 saat otursam en fazla 10 cümle kurarım bunu yenemiyorum.

12 haziran 2020 21:17