benimle evlilik düşünen kişinin düğününe gitmem doğru mu?

süslüler bu kişi ile aramda hiçbir flört falan geçmedi. yengesinin vasıtası ile bana ulaştı ve tanışmak istedi niyeti evlilikti. ben de kabul etmedim ve hiç görüşmedik. daha sonra 2 3 kez daha bana haber göndermişti ama kabul etmedim. aradan 1 sene geçti şimdi evleniyor yengesi düğüne davet etti baya da ısrarcı gidip gitmeme konusunda ikilemdeyim. siz olsanız ne yaparsınız ? herkes mutlu olsun isterim yanlış anlaşılmak da istemem niye gelmiyor düşüncesi olur mu siz olsanız ne düşünürsünüz ?

1. süslü, ayarlama çalışmalarını falan geçtim; hiç tanışmadığınız bir yabancının, onunla kan bağı dahi olmayan bir akrabası sizi çağırıyor diye x bir kişinin düğününe gider miydiniz? cevaplamanız gereken soru bu çünkü.

10 kasım 2024 00:16

2. Tanımadığınız imsanın düğününe niye gidiyorsunuz ya? Yenge de ayrı münasebetsizmiş, niye aranızda böyle bir şey geçmiş ve hiç tanımadığınız birinin düğününe ısrarla çağırıyor ki? Ne alaka

10 kasım 2024 00:17

3. Bu kişinin annesini tanıyorum ve bu kişiyi de ayaküstü bu muhabbetler olmadan görmüştüm selamlaştık ve gittim. Bu konu hakkında tabiki onunla hiç görüşmedim.

Teşekkür ederim süslüler

10 kasım 2024 00:20

4. Süslü ben yengelerden pek hoşlanmam yenge bana kötü niyetli gibi geldi. Bak o nasıl evlendi sen onu reddettin der gibi olmuş. Tanımadığınız insanın düğününe niye gidiyorsunuz? Tanışmıyorsunuz, yenge de bu yüzden ısrar ediyor size bence bak gül gibi çocuktu, evleniyor sen teptin diye üzül istiyor. Gitmeyin.

10 kasım 2024 00:21

5. Yengenin yılanlık şaka mı? Senin gitsem mi diye düşünmen peki? Tabii ki asla gitmiyceksin. ne alaka bu insanın düğününde neden olasın? Bırak insanların mutlu günlerinde yerin yok ya.

10 kasım 2024 00:22

6. Whattttt??!?

10 kasım 2024 00:23

7. Yenge iyi biri aslında kötü niyetli olacağını düşünmek istemediğim için buraya sordum. Aramız da iyidir onunla, gitmedim diye darılmasını istemediğim için ikilemde kaldım. Tabi insanların içini bilemiyorum safım ben cinlik fesatlık düşünmem hiç. O kıza ayıp olmasını istemediğim için gitmek istemiyorum kulağına gitmesin

10 kasım 2024 00:28

8. hayatınızda görmediğiniz birinin düğününe kendisi veya anne-babası bizzat çağırmamış. kendi kendinize gelin güvey olup benimle evlilik düşünmüştü şimdi gitsem olay olur mu diye dramaya bağlamanız garip. müge anlı diyor ya senin kocanın evi yok diye. senin davet edildiğin bir düğün yok.

10 kasım 2024 00:31

9. a7 çocuğun annesi davet etti işte. Keşke etmeseydi:))))

10 kasım 2024 00:33

10. yengesi düğüne davet etti dediniz.

10 kasım 2024 00:34