benimle konuşurken bi anda eski sevgilisiyle barışıp beni ghost'layan flörtüm?

geri döndü ve ben beyinsiz gibi onu hala aklımdan çıkaramamıştım ve affettim ama iletişimi kesmek istediğinde konuşalım lütfen bi anda gitmen beni kırdı demiştim ve çok özür dilemişti. sonra 2 ay görüştük her şey çok iyi gidiyor derken yine ghostlandım. ilkinde mesaj atıp ne olduğunu anlamaya çalışmıştım. bu sefer hiçbir şey yapmadım. en son ben aramıştım güzelce konuştuk. sonra o bi daha aramadı. öz saygımı yitirdim resmen. affettiğim için kendime çok kızıyorum nasıl ikinci kere aynı şeyi yaşamama sebep oldum diye üzülüyorum. adama karşı da en ufak bir öfkemi dökmedim. sizce hiçbir şey yapmamaya devam mı etmeliyim? yeniden öz saygımı nasıl kazanabilirim? ben kendime affettim diye kızıyorum lütfen cevaplarda siz de kızmayın farkındayım yaptığım yanlışın

1. Biz neden kizalim guzel arkadasim kendiniz edip kendiniz bulmussunuz. Oz saygi kismina cevap verecegim hic birsey yapmamaya devam edecek , aklinizdan oyle yada boyle bu kisiyide ona duydugunuz ofkeyi de atacaksiniz. Kafasi karisik bir iliskisi varmis demekki gelmis gitmis gelmis gitmis. Kendinizde suc aramayin ama bir daha da ayni hataya dusmeyin. Hatta siz de bulun bi tane bulunmaz hint kumasi mi?

10 mart 2021 01:47

2. Saygısızlık olarak algılama lütfen yazdıklarının tamamını okumadım. Ama şu sıra bu yaşadığımız olaydan ötürü herkes geri dönme çabasında geri dönmede demeyelimde ekmek çıkar mı diye yokluyor.

Şu an yapman gereken her yerden engelleyip hayatına devam etmek. Öfkeli konuşmak<görmezden gelmek.

Hiç olmamış gibi davran bir daha da hiçbir şeye izin verme.

10 mart 2021 01:50