beren saat ve tuba buyukustun'un yaslanmamasi?

kizlar cok merak ettigim bir sey var. ben 27 yasindayim. simdiden kaz ayaklarim ve alin cizgilerim gorunmeye basladi. yuzumde bir olgunluk var. tuba buyukustun 38 yasinda beren saat 36 yasinda. nasil bu kadar kirisiksiz bu kadar genc ve fresh gorunuyorlar? ben onlarin yadina geldigimde buyuk ihtimal orta yasli gayet kirisiklari belli olan bir kadin olacagim. anladigim kadariyla yuzlerindr estetim gerdirme botox yok. gayet dogal ikiside. bunun sirri nedir sizce? hangi bakimlari yaptiriyorlardir? o yasa gelince nasil daha genc gorunebilirim?

1. Düzenli cilt bakımı yaptırıyorlar, kullandıkları kremler pahalı ve kalitelidir. botoks olmasa bile gençlil aşısı vs yaptırıyor olabilirler.

10 mart 2020 12:05

2. kırışık olan yerlere botoks yaptırıyorlardır ya da dolgu. bunlar yoksa profesyonel cilt masajları yaptırıyor olabilirler, bir de kök hücre miydi bir şey enjekte ediyorlar, kolajen koydurabilirler. tam bilmiyorum bilgi eksikliği olabilir yazabilirsiniz.

ay tuba çok güzel ya. türkiyede 1. sırada benim için :d

10 mart 2020 12:06

3. Beren'in cildi hic iyi degil yalnız

10 mart 2020 12:08

4. hatta yasemin ergene nin yaptığı bir şey vardı enjekte edilen. acıklamıstı.

10 mart 2020 12:10

5. genetik. bana da 20lerinde kırışıkları olanlar tuhaf geliyo.

10 mart 2020 12:36

6. Beren saat bayağı yaşlı duruyor bence.

10 mart 2020 16:22

7. genetik bence. biraz da parayla kaliteli bakımlar yaptırmak. ama senin alt yapın kötüyse istersen 4000 liralık krem kullan teyze diyebilirler.

yasemin allen kadar güzel cildi yok ama beren'in

10 mart 2020 16:56

8. Tubayı bilemeyeceğim ama beren saatin cildi son zamanlarda eskisi gibi durmuyor. Minyon tipli olduğu için yine yaşından küçük duruyor (31-32 gibi) ama hani 20lerinde gibi de durmuyor hani.

10 mart 2020 17:37

9. genetik ve bir miktar bakımla alakası var. 40 yaşındayım göz çevremde ve alnımda kırışıklık yok aynı şekilde annemde de yok. kendimi bildim bileli göz çevresi kremi kullandım. onun da biraz etkisi vardır diye düşünüyorum.

10 mart 2020 18:32

10. Atiyede berenin yüzünde hiçbir şey yok, kendisi istememiş. Bence profesyonel kameralarla sıfır makyaj iyi bir ikili değil o yüzden kötü duruyor cildi

10 mart 2020 19:44