beyaz çatlaklar için dövme yaptıran var mı?

ben normalde bu yönteme çok kuşkulu bakıyordum ama mantıklı gelmeye başladı. zaten bronzlaşmayı seven bir insan değilim gidip güneşin altına da yatmayıveririm.  volkan serik diye birini buldum instagramda, işleri gerçekten çok başarılı. yaptıran var mı? memnun musunuz?

1. Hiç ama hiç tavsiye etmem. Ten rengi pigment zamanla iğrenç bir renk halini alabiliyor ve geri dönülmez oluyor.

9 temmuz 2019 14:22

2. benim arkadaşım lazerle yaktırdı ve hepsi gitti dövme daha pahalı bir yöntem olmaz mı

9 temmuz 2019 14:23

3. lazerle yaktırdı dediğiniz yöntem nedir? striort mu? karboksiterapi mi? ya ben tıbbi tedavi yöntemlerinin hepsini araştırdım yorumlarına falan baktım ama Hiç kimse hiçbir şeyden memnun değil. Arkadaşınızın çatlakları beyaz mıydı? nerde yaptırmış? gerçekten çözümü varsa çok mutlu olurum çünkü.

9 temmuz 2019 14:26

4. Ben de bu konudan muzdaribim ama dövme konusu bana da riskli geliyor:/ Umarım bilen birisi bizi aydınlatır...

9 temmuz 2019 14:29

5. bence çatlak çok hoş görünüyor ya herkes neden bu kadar sevmiyo

9 temmuz 2019 14:38

6. Bu arada izmirde bir doktor plexr yapıyordu çatlaklara

9 temmuz 2019 14:40

7. Anonim 3 lafı atıp kaçtın ama ya ayrıntı verir misin beyaza dönmüş çatlak mı düzelmiş? Hangi doktor? Teşekkürler

9 temmuz 2019 14:57

8. Bence çatlak berbat görünen bir şey. Örümcek ağı gibi,  her ne kadar normal kiloda ve düzgün fizikli biri olursam olayım sağlıksız bi görüntü çiziyor. o beyaz çatlakları aynadan gördükçe gözüm seğirmeye başlıyor. Hayır bi de kışın pantolonun altında falan artıp artmadığını anlamıyorum, gözüme çarpmıyor. Yazın bi bakıyorum katlanarak artmış. Olanlardan zaten rahatsızım çünkü çok fazlalar. Bi de Sürekli artıyorlar. Yıl içinde kilo değişimim maksimum 3-4 kilodur. Nasıl bu kadar çatlayabiliyorum aklım almıyor.

9 temmuz 2019 15:00

9. Sizi o kadar iyi anlıyorum ki ben 48 kiloyum ve hayatım boyunca hiç çok fazla kilo alıp vermedim en fazla 2-3 kilo ama kalça kısımlarımda oluşan çatlaklar ergenliğimden beri giderek bacaklarıma doğru indi :(

9 temmuz 2019 15:02

10. kızlar arkadaşım işte şu an akşam soracağım ama gözümle gördüm yani hangi metot olduğunu sorucam sadece azıcık acılı olduğunu hatırlıyorum ve evet beyazlamış çatlaklardı

9 temmuz 2019 15:56