beyaz tenli olmak bu kadar önemli mi ?

düşündüğümden daha fazla hayranı varmış. sizce de kadınlarda beyaz ten artı bir özellik mi?

1. Doğuştan gelen değiştiremeyeceğin özelliklerin için endişelenmeyi bırak. En önemlisi özgüven

22 şubat 02:52

2. Endişelenmiyorum zaten beyaz tenli olmaktan memnunum.

22 şubat 02:59

3. hayır malesef ama türkiye'de biraz orta doğu zevkleri oldugu ıcın erkekler abaza olabiliyor. o sebepten fazla görülüyor bence

22 şubat 03:25

4. topluma bir bakalım esmerler için kaç tane şarkı yazılmış, beyazlar için kaç. 3-5 ergenin özentiliği toplum dinamiğini değiştirmiyor.

22 şubat 03:30

5. Beyaz tenli olmak onemli degil. Hepimizin kani kirmizi akiyor hepimiz insaniz, bu tarz konulara takan net dangalaktir. maalesef butun dunyada boyle bir takinti var. Turkiyede yurt disinda oldugu kadar yok bile bence, esmerler begenilir.

Turk erkeklerine ozgu bir sey hic degil. Yurt disinda yasiyorum burada da oyle. Hande ercelin fotosunu gosterdigimde aslinda tatli ama "she is brown" dedi bir erkek arkadasim. Hande ercele brown dedi yuh.

En yakin arkadasim brezilyali ulkelerinde ciddi anlamda beyaz ten takintisinin oldugunu hatta zamaninda nufusu "beyazlatmak" icin avrupadan insanlari getirip brezilyalilarla evlenmeye tesvik edildigini anlatti.

Daha neler neler, arnavut arkadasim surekli esmer oldugu icin kendi ulkesinde cirkin goruldugunu anlatiyor.

Kisacasi bu beyaz ten takintisi avrupalilarin dunyaya yaydigi korkunc bir irkcilik.

22 şubat 03:35

6. porno sektörünün işi bu kadar ileriye götürdüğünü düşünüyorum. fetişizm noktasında türkiye ve ortadoğu asyadaki beyaz ten sevdası

22 şubat 04:18

7. esmer var esmer var, simdi kendinizi kandirmayin. hayranlik degil ama beyaz ten ve puruzsuz doku hos bir sey sey. erkek bence ten rengine tek geceliklerde daha cok takiliyor.

22 şubat 04:30

8. Esmer var esmer var ne demek? Kendinizi kandırmayın ne demek? Beyaz ten tek başına nasıl hoş bir şey olabilir çirkin bir yüz veya vücutta? Bana kendinizi kandıran biraz sizmişsiniz gibi geldi. Başka tutunacak bir şeyi olmayan da beyaz tenine tutunuyor. Utanmadan kendinizi kandırmayın yazmış bir de:d

22 şubat 04:42

9. a8 beyaz tenli misin?

22 şubat 04:47

10. Amerikalıların takmadığına eminim. Çünkü deli gibi self tanning, bronz olma takıntıları var. Türkiyede çok net artı özellik. Eskiden ben de bilmiyordum ama sosyal medyada takıldıkça türk erkeklerinin aşırı derecede renk takıntısı olduğunu fark ettim. Mine tugay takıntıları da büyük oranda beyaz teninden dolayı. Kadının koltuk altını bile beğeniyorlar kararma yok diye.

22 şubat 05:55