bha toniği sürdükten sonra yıkamalı mıyım?

üründe sürdükten sonra yıkayın diyor ama emin olamadım karşılaşmamıştım böyle bir şeyle hiç, genelde emilmesi gerekmiyor mu gece boyunca cilde nüfuz etmesi için. kullandığım ürün doa kozmetik'in %2 bha toniği bu arada

1. ürünün kullanma talimatina güvenin süslü durulayın yani. zaten bha yaklaşık 30 dakika içinde peeling işlevini yerine getiriyor. fayda görmeniz için cilde nemlendirici gibi nüfuz etmesi gereken bir ürün değil. gözeneklerin içini çengelli iğne gibi temizlediğini düşünün girip içini temizleyip çıkarıyor.

24 kasım 2020 23:15

2. Doa kozmetiğin videosu var bu konu hakkında. Kısa sürede işini yapıyor, cilt uzun süre ph'ını düzeltmek için uğraşmasın yıkayın diyordu

24 kasım 2020 23:36

3. Öneri için geldim. Ben bha serum formunu kullanıyorum yıkanmayan daha iyi bence

24 kasım 2020 23:56

4. Tonik dediğin durulanmaz, durulaman gerekiyorsa tonik değildir. Doa kozmetik yine saçmalamış. Merdiven altı markadan ne olur zaten, hiç.

25 kasım 2020 00:05

5. A4 ordinary Türkiye yetkilisi.

25 kasım 2020 00:27

6. Uğur Dündar da olabilir.

25 kasım 2020 00:28

7. Soru sahibi talimata uyun ve evet bu konularda çektikleri YouTube videolarına göz atabilirsiniz.

25 kasım 2020 00:29