bişektomi mi masseter botoksu mu? fotoğraf yüklüyorum?

yüzümün yuvarlaklığından memnun değilim. zayıfken de böyle kiloluyken de. artık müdehalede bulunacağım ama ihtiyacımın ne olduğuna karar veremedim. sorun yanağım mı, masseter kası mı? yaptıranların kendi tecrübelerini de alabilirim. yaş 29. (link: https://eksiup.com/p/n798753orfec fotoğraf)

1. Müdahaleyi yanlış yazmışım, kusura bakmayın.

2 eylül 2019 13:04

2. bişektomi bence sorun yanakta gibi

2 eylül 2019 13:07

3. sorunuz bu değil tabi ve çok ukalaca da olabilir ama bence hiç oynamayın yüzünüzle süslü. bu yüz yapısına sahip insanlar yaşını göstermiyor, çocuksu/masum bir ifade katıyor yüze, ileride hoşunuza gidebilir.

sorun olarak gördüğünüz şey yanak değil de yüz tipiniz bence, zaten bişektomi tek başına incelme sağlamıyor çoğunlukla. dolgularla yüzünüzdeki yükseklikleri belirginleştirmeniz veya çene hattınızı belirgin hale getirmeniz lazım bişektominin etkisi arttırmak için. yanına bir sürü işlem daha gerektirdiği için çözüme yönelik değil ve zahmetli bence bişektomi.

2 eylül 2019 13:11

4. teşekkür ederim. ben de ilk bişektomi amacıyla araştırmaya başladım ama önce-sonra fotoğraflarına baktıkça kafam karıştı. sanırım yine bişektomi istediğim görüntüye daha yakın.

anonim 5, ukalaca bulmadım haklısınız yaşımdan küçük gösterdiğim hep söyleniyor. ama geniş yanaktan çok bunaldım. dediğiniz gibi daha fazla yan işlem gerektirmesi konusunu araştıracağım. sürekli o da olsun bu da olsun diye yüzümle de oynamak istemem açıkçası.

2 eylül 2019 13:26

5. Merhaba ben istediğiniz etkiyi bişektomi ile alacağınızı düşünüyorum. Sormamışsınız ama bunu da söylemeden edemeyeceğim, yeni bir uygulama malumunuz. Yaptırdıktan sonra memnun kalınma oranı düşük diye biliyorum. Birkaç yerde iki yanağın eşit incelmediği, birbirinden farklı göründüğü ya da herhangi bir etkinin olmadığına dair şeyler okudum

2 eylül 2019 13:28

6. Bişektomi.

2 eylül 2019 13:44

7. (yazar: siva) umarım öyle olmaz, burada sanırım doktor faktörü de önemli olmuş oluyor.

anonim 7 insanoğlu işte illa kendinde olmayana heves ediyor :D ince yanak gördükçe içim gidiyor.

anonim 8 ahaha oraya girmeyeyim artık. burun çok zahmetli. küçükken düştüğüm için burun ucunca düşme var. ama onunla uğraşamayacağım genel olarak güzel görüyorum burnumu :)

2 eylül 2019 14:26

8. net bir şekilde jawline :) ama randevu alıp görüşeceğinz doktor daha doğru yorumlar yapacaktır.

2 eylül 2019 15:28

9. Bence çene ve elmacık dolgusu ile istediğiniz görüntüye ulaşırsınız. Bişektomi yapmayın yaptırmayın. İleride yaptıranlar için hiç iyi olmayacak. Hepsinin suratı içine göçecek...

3 eylül 2019 00:25

10. Bişektomi. Ben ufuk askeroğlu’na yaptırdım 1 sene evvel. Hiç de çökmedi yanağım. Zaten çok yanaklı değildim ama biraz daha konuştukça içe geçen bir yanak istediğimden yaptırdım ve tam olarak istediğim gibi oldu.

3 eylül 2019 11:37