bi adam var arkadaşlar, eski ilişkim, seni seviyorum özlüyorum ama ilişki istemiyorum tripli bi adam?

o kadar aşık olarak başlamıştı ki her şey, sonra boka sardı bitti gitti ama unutamadık ikimiz de, tekrar konuştuk geçtiğimiz günlerde şimdi beyefendi ben istiyorum dedikçe, ilişki istemiyorum ben ama seni özlüyorum diyor. her yerden takipleşiyoruz, instada hangi inflc kıza baksam bunun beğenisini gördükçe karı kız merakından dolayı bi öfff moduna giriyorum. ama kopasım da yok, nasıl yapsam napsam

1. 26 yaşında ablası ve beni deli gibi sevdiğini söylediği halde istemiyormuş, çelişkili

11 haziran 2021 11:00

2. daha önce de gitgellerimiz oldu ben istemedim çünkü hala exlerini takip ediyor çık diyorum çıkıcam diyor çıkmayınca da ben istemiyorum olaylar çirkinleşiyor konuşma kesiliyo ben tarafından, yine aynı şeyi yaptın beni sktir ettin triplerine giriyo bu sefer de sjandjask ama ilişki istemiyosa da bu sefer arkadaş da olamıycağımıza göre, ben bu aslan parçasını nasıl yola getiririm ya

11 haziran 2021 11:04

3. Senden ayrıldıktan sonra cinsellik yaşayamamış şimdi onun için seninle bir şeyler yaşamak istiyor başka bir kız bulana kadar. Kanma.

11 haziran 2021 11:05

4. her yerden takipten çıkıp kesip atsam mı yoksa öyle takmıyomuş gibi mi takılsam bi köşede

11 haziran 2021 11:07

5. ben de bazen farkında oluyorum olduramayacağımın ama içimdeki o belki olur hissini atamıyorum gerçekten. boş bi soru değil bu senelerde sürmüş ve kopamamışlığın caresizliğiyle yazdım cidden, teşekkürler o yüzden anon1.

bana bikinili fotoğraf attırmayan, göbeği açık giydirmeyen adamın şimdi tüm beğenileri o tarz kızlar, soğudum soğuycam ama anılardan kopmak çok zor

11 haziran 2021 11:14

6. süslü bu adamla tekrar başlasan da hayır gelmez ki bundan. sana olan ilgisi senden ötürü değil seninle sevişmek için. bugün başlasan birkaç ay sonra sıkılır yine instagramdan kız kovalamaya devam. üzgünüm yani :(

11 haziran 2021 11:20

7. Süslü ben bu tribi biliyorum. Seninle ilişki istiyor ama gözü de aç. Diğer kanalların önünü kapamak istemiyor o yüzeen birlikte olalım ama ilişki olmasın. Oldu canım.

Sana tavsiyem açıkça ve hiç uzatmadan "ilişki yoksa ben yokum. Hislerine sahip çıkmayan birinin benim hayatımda yeri yok" de. takipten falan da çık. Bu kız beni sildi, unuttu diye o duyguları bir yaşasın. İşte erkekler bu karmaşadayken ya sana aşık olduğunu kabullenip sana dönüypr, ya da unutulup gidiyor. En güzeli de bu. Kimse böyle gel gitlerle zaman kaybetmemiş oluyor.

Ama nolur iyi davranarak ona istediğini verme.

11 haziran 2021 11:21

8. vallahi de billahi de her biriniz o kadar haklısınız ki, icraata dökeceğim günü iple çekiyorum gelir zaten bu böyle devam ettikçe, sonuçta 1 sabır, 2 sabır

sevgi de bi yere kadar ühüüü modunda vazgeçmem gerek

11 haziran 2021 11:29