biber dolmasının yanında ne yenebilir?

süslüler iftara biber dolması yapacağım ama bi çeşit daha olsun istiyorum. bir türlü karar veremedim..  o zaten pirinçli yanına tekrar makarna pilav olmaz..  aklıma da yemek gelmiyor şuan. bi çeşit daha yapmam lazım.. var mı bana önerebileceğiniz bir çeşit? :)

1. Kabak yemeği olabilir süslü

1 mayıs 2021 13:05

2. Bence en güzel makarna gidiyor biber dolmasıyla bir de cacık. Standart menümdür biber dolması yanına.

1 mayıs 2021 13:06

3. havuç tarator cacık şakşuka gibi bir şeyler yaparım ben dolmaların yanına makarna yapma karbonhidrat yüklemesi olur iyice. Çorba yapacak mısın peki?

1 mayıs 2021 13:10

4. Havuçlu tarator ve salatayla gayet doyurucu olur bence. Oruçluyken biraz aç gözlü olabiliyoruz ama çok karıştırmamak lazım mide sağlığı için.

1 mayıs 2021 13:11

5. Ben patates püresi ya da kaşarlı mantar yapıyorum

1 mayıs 2021 13:12

6. Başlangıç domates çorbası güzel olur. Fırınlanmış domatesle çorba tarifine bak bi çok güzel oluyor

1 mayıs 2021 13:12

7. Zeytinyağlı biberse kıymalı fırın makarna yaparım ben. Etli dolmaysa cacık. Bugün de etli dolma var, cacık yapacağım. Mercimek corbasi var yanında da. Yetiyor zaten.

1 mayıs 2021 13:13

8. Biber dolması etli pilav gibi bir şey oldugu icin yanına bir sey gitmiyor. Bir tek önünde corba olabilir. Yemekhanelerde peynirli börek veya makarna ile veriliyor, evlerde de makarna tercih edilebiliyor.

Ben mis gibi taze ramazan pidesi ve dümdüz yoğurt ile tercih ederim :d

1 mayıs 2021 13:28

9. Süslüler çok sağolun fikirler için :) mercimek çorbam var dünden onu ısıtacağım ama dolmabın da tek kalamsına gönlüm razı olmadı 😀

Mede gibi birkaç çeşit yapmak da mantıklıymış :) aslında makarna yemeyi seviyorum ben de dolmayla ama çok ağır oluyor sanki öyle de

1 mayıs 2021 13:36

10. ben mercimek corbasi yanina yoğurtla gotururdum valla ay canim çekti su an.

1 mayıs 2021 13:49