big four firmalarının en iyisi hangisidir? ve ingilizce düzeyi asgari ne olmalı?

süslüler hepsinin de neredeyse  aynı başarıya sahip olduğunu bilmekle bir nebze de olsa  öne çıkanı merak ediyorum. birde ingilizce bu şirketlerin hepsinin her pozisyonunda isteniyor mu?  mesela  bazen bir şirket  bazı ilanını türkçe bazı ilanını ise ingilizce yayınlıyor,  her pozisyon için gerekli olmadığını çıkarıyorum buradan. ama bu şirketler için durum nedir ?  en az b2, intermediate mi olmalı

1. Duyduğuma göre aralarından en iyisi pwc. Uzak dur denilen de KPMG. İngilizce günümüzde kaçınılmaz son. İyi derecede okuma, konuşma ve yazma seviyesinde olmanız gerek. Global tax gibi departmanlar kesin ister.

27 ağustos 2020 17:41

2. (yazar: anonim 1) anladım süslücüm. ben de kpmg için ücretleri daha iyi diye duymustum ama pwc için size katılıyorum , daha çok tercih ediliyor gördüğüm kadarıyla

27 ağustos 2020 20:47

3. Audit assistant için KPMG ücretini brüt 4600 olarak duydum ama pek inandırıcı gelmedi bana süslü. En iyisi pwc.

27 ağustos 2020 21:50

4. (yazar: anonim 1 ) aa sanmam süslücüm. yeni mezuna audit için bana da fazla geldi

27 ağustos 2020 21:54