Dilara'nın seçilmeyeceğini kabullendiği halde elinden geleni yapması çok tatlıydı ya harikaydı performansı. Zeynep yılmazçelik'e üzüldüm ben. Ama bi yandan da belki grubu gölgeleyecek bi aurası vardır. İnş daha güzel bi yol çizer kendine.
6.ya gerek yoktu bence. 5 kişilik grup çok okeydi.
grubun böyle olacağı uzun süredir belliydi bence süslüler. hilal, lidya ve zeynep oktay'a asla kötü yorum gelmedi, sonrasında bunlara sueda da dahil oldu. mina ve esin de yine diğerlerine göre daha fazla iyi yorum aldılar hep. bir tek kötü yorum yapmadıkları halde ırmak'ı almamaları var ama alsalardı çok büyük linç yiyerek gruba bir başlangıç yaptırmış olacaklarını bildiklerinden almadılar bence. oturup şarkılarını açmam, ne yapacaklar diye takip etmem. yarışma konsepti hoşuma gittiği için izliyordum ben şahsen.
Ben ses uyumlarını beğendim. Tarzım olmasa da canlı izlemek isterim kızları parlıyorlar. Ezgi de olsun isterdim grupta.
Zoktayın gruba girmesi çok saçmaydı kızların hepsi cıvıl cıvıl kız neşesi modundayken zoktay ne alaka yani dansı okay başarılı ama vibe olarak asla diğer kızlarla eşleşmiyo
Zoktay yerine ezgiyi isterdim ezginin de sesi yok ama dansı ve karakteri daha iyi grupla da daha uyumlu vibe olarak
Hoşgeldin pd48. Lidya dışında hepsi çok çirkin
bk gibi oldu kim dinlicek bu kart sesleri allah askina
Bence hepsi güzel kızlar. Esin zaman zaman margot robbieyi anımsatıyor hatta. Zoktay inanılmaz duru bir güzel. Hilalin fiziği tam anlamıyla mükemmel. Diğerleri de hepsi ortalama üstü.
6 kişi olmalarını sevmedim. bence kız grupları için ideal sayılar 4 ve 5tir. 5 olunca genelde koreografilerde merkez oluyor ve hoş duruyor. mina, zoktay ve hilalden aşırı mean girl enerjisi alıyorum. besti seçilseydi bestiyi grup içinde net ezerlerdi o yüzden bestinin akıl sağlığı için seçilmemesi onun yararına oldu bence. finallerde lipsync yapılmasını asla anlamadım. kesinlikle canlı söylenmeliydi. arkada back track çalabilirdi ama canlı duymalıydık kızları. ayrıca esinin sesine 3.finalde inanılmaz efekt yapılmış autotune basılmış hepsinin sesine yapılıyor ama esininkinde fazla fazla vardı. hiç kendi sesi gibi değildi. ayça bence grupta olmalıydı solo çıkmamalıydı. maalesef solo performansının tutacağını düşünmüyorum sesi güzel ama çok farklı bir ses değil indie bir sanatçı olarak elbette dinlenir ama solo çıktığına değmez yani. grupta çıksaydı grubu taşıyabilirdi.