bikini bölgesindeki kararmalar için ne yapıyorsunuz süslüler ?

önceden bu kadar değildi ama lazer yaptığım için yıllardır jiletle alıyorum özellikle kasık bölgesi baya karardı anlam veremedim bikini mayo giyince kötü duruyor böyle durumda olan süslüler ne yapıyorsunuz çözüm olarak

1. o bölge birok insanda yapısal olarak daha koyu renk olur. onun dışında lenf bezlerinin iyi çalışmaması, hormonal problemler, bazı pigmentasyon rahatsızlıkları karartıyor. tahriş olunca da kararır.

bol su için. spor yapın. fazla kilonuz varsa verin. tahriş edici uygulamalardan ve pişik olmasından kaçının. sağlık kontrollerinizi yaptırın. sürekli olmamak kaydıyla kese yapabilirsiniz. pişik kremi de tahriş kaynaklı kararmaya iyi gelebilir. cilt açıcı ürünler de var ama ben o bölgede güvenemem.

19 haziran 2023 19:11

2. (link: https://pbs.twimg.com/media/EztzVx0VcAI7nFF.jpg:large şöyle) olması için tek çözüm vajinal ve anal beyazlatma ne spor ne krem ne yağ ne bakım ne kocakarı ilaçları kararmayı düzeltebilir

19 haziran 2023 19:28

3. a3 niye attin bunu kendiminkine bakıp ağlamaya gidiyorum. Beyazlatmak icin de bişi yapmiyorum cünkü ne yaparsak yapalım yine aynı olcak bence :/

19 haziran 2023 19:43

4. Dediklerinizle alakalıysa sporu da az yapıyorum su da içmiyorum bunları değiştirmeyi deneyeyim süslüler. A3 niye böyle bir resim attınız? Beyazlarla yaptırmayı düşünmüyorum önceden de koyu idi ama daha da koyulaştı

19 haziran 2023 19:44

5. Bir de benim istesem de öyle olamaz zaten kıllardan :((( alsam bile ertesi güne çıkmaya başlıyor beyaz ten siyah kıl zımpara gibi mübarek

19 haziran 2023 19:45

6. YouTubeda prof dr bi kadın izlemiştim Türk kadınlarının genital bölgesinin kararması çok normal çünkü genimizde Asya kökeni var ve klinik estetik yapmak dışında hiçbir yöntem kararma için bir işe yaramaz demişti. Sonuna da kararmanızla barışın çünkü ölene kadar sizinle olacak diye eklemişti.

19 haziran 2023 19:52

7. Benim asıl merak ettiğim klinik işlemlerle dış dudaklar beyazlıyor diyelim ki, iç dudaklar da beyazlıyor mu? Yani sadece dış dudaklar beyazlıyor iç dudaklar öylece kalıyorsa işlem yaptırmaya değmez. Cehaletimi mazur görün cidden bilmiyorum ama.

19 haziran 2023 20:54

8. Bir şey yapmıyorum çünkü ne gerek var. Hiçbir sevgilimin penisinin rengi dikkatimi çekmedi açıkçası

19 haziran 2023 22:47

9. oha a3ün attığı bazı kadınlarda sıfır estetikle oluyor mu cidden?

20 haziran 2023 00:40

10. Bi şey sorcam ya amatör pornolarda vs bile milletin her yeri bembeyaz ya da açık pembe, kıl yok tüy yok. Onların hepsi estetikli mi yani?

20 haziran 2023 00:46