bikini bölgesini jiletle alanlar ?

ne kadar sıklıkla alıyorsunuz süslüler. aktif cinsel hayatım var 3.cü günde pütür pütür kıllar çıkıyor sert şekilde. bende gün aşırı alıyorum fakat tahriş oluyor çok kötü. kremlesem de geçmiyor. ağda çok acıtıyor yaptırmak istemiyorum. tahriş olmaması için ne yapabilirim önerisi olan var mı ?

1. Ağda tam almıyor benimkini artık nasıl bir tarzansam.

19 ağustos 2020 20:29

2. Ağda, temiz ve uzun süreli.

19 ağustos 2020 20:30

3. Kese acıtıyor mu peki hiç denemedim. Ağda tercihim değil süslülerim ya çok acıyor. En son lazere gideceğim artık. Ben istiyorum ki böyle pürüzsüz olsun ama olmuyor :(

19 ağustos 2020 20:32

4. Her gün yaptığınız için oluyordur süslü. Tıraş bicaginda pek fazla çözüm yok maalesef. Üç dört günde bir almaniz daha iyi olur aslında. Kıl kokleriniz iltihaplanabilir hassassa teniniz. Sivilce gibi problemler yaşayabilirsiniz.

19 ağustos 2020 20:33

5. Evet oldukça sivilce oluyor. Tenimde hassas. Bana kalsa haftada bir yaparım ama karşı tarafa o görüntüyle çıkmak istemiyorum birazcıkta 🙈

19 ağustos 2020 20:37

6. yazık canına süslü, ormana dönmedikten sonra bir sorun olmaz. yavaş yavaş kendini telkin et bence çünkü ömür boyu bunu sürdüremezsin.

19 ağustos 2020 20:42

7. Süslü jilet ciddi anlamda tahriş ediyor ve kanser riskini arttırdığına dair araştırmalar var. En sağlıklısı kısaltmak. Tıraş makinesi gibi bi şeyle. Genital bölge için de makineler var tavsiye ederim

19 ağustos 2020 20:42

8. Süslü neden bu kadar pürüzsüz olma isteğin var anlayamadım, bırakın uzasın yani

19 ağustos 2020 20:56

9. Bu kişiyle yeni yeni cinsel ilişkimiz var utanıyorum açıkcası çünkü kendisi bana kıl tüy hiç sevmem demişti aklımda yer etmiş. Sevişmediğimiz zamanlarda bile takar oldum. Vallahi haklısınız erkek o anda bunu pek sorun etmez gibi

19 ağustos 2020 21:04

10. Süslü ben bir şey sormak istiyorum. Hani sert sert çıkuyor üçüncü gün dedin ya oartnerin bu konu hakkında ne düşünğyor bir şey dedi mi? Benim de o şekilde bir ilişkim olmuştu bitti ilişkim hiç lafı geçmedi hep merak etmişimdir hani erkekler o şekilde olunca bir iğrenme vs oluyor mu diye

19 ağustos 2020 22:26