bilen lütfen yazsın, kafamın tepesindekiler bebek saçı mı, yoksa kopmuş saç mı?

süslüler alnımızın üstündeki bebek saçları var tamam ama benim kafamın tepesinde de kısa kısa saçlar olduğunu fark ettim. dün saçıma fön çektim, aşırı bir elektriklenme oldu ve kafamın tepesinden kısa kısa saçlar havaya kalktı. öyle 1-2 taneb değil, bayağı vardı görünce şok oldum. üstelik benim saçlarım belimdedir uzundur, peki bu kafamın tepesinde havaya dikilen kısa saçlar ne? bunlar bebek saçı mı, yoksa kopmuş saç mı oluyor? şayet kopmuş ise saçımda hiç boya yokken nasıl kopar?

1. yuh cidden bunu soracak kadar kör müsünüz topal mısınız insanız saçımız çıkıyor dökülenler gidip bi anda upuzun diğerleriyle aynı boy saç mı cıkıyo sanıyodunuz bugüne kadar dkdşfmfk

2 nisan 2022 10:04

2. a1, bunda garipsenecek ne var? bir kere de atar gider yapmadan cevap verin ya. ben daha önce o kısa saçları hiç fark etmedim, fönden sonra aşırı bir elektriklenme  oluştu ve parmak boyunda kısa kısa saçlar havaya dikildi bayağı çoktu sok oldum haliyle. saçım mı kopmuş diye ister istemez panik yaptım. hala huylanıyorum zira kafamın tepesinde ortadan ayırdığımda kısa kısa saçlar var resmen

2 nisan 2022 11:10

3. nasil "sok" oldugunuzu ben de anlamadim anlattiginiz sey her insanda var, sok olmayin

2 nisan 2022 11:43