bilgisayar mühendisleri ağır ne programlar kullanıyorlar? ona göre bilgisayar seçeceğimde yardımcı olur musunuz?

1. ağır program kullanmıyoruz valla 5 senelik mühendisim, hızlı olsun yeter ssd’li olmasına dikkat edin ilk sorduğunuz bu olsun. Oyun oynamıyosanız şekilli ekran kartlarına ihtiyacınız olmaz.

28 aralık 2018 20:52

2. Süslü Macbook Air istiyorum bir fikrin var mı? Bir de sen mi ağır kullanmiyosun sadece yoksa genel olarak kimse de ağır bı program yok mu acaba

28 aralık 2018 21:06

3. Bide sizli hitap etmişsiniz sen kullandım ben kusura bakmayın:)

28 aralık 2018 21:07

4. süslü macbook air tam bir ofis bilgisayarı ben mühendis değilim yazılımla ve siber güvenlikle uğraşıyorum ama kesinlikle önermem sırf bilgisayar mühendisliği için, program yüklemesi silmesi falan ayrı dert windows bu konuda cidden daha hızlı ille de alacaksan al ama şart değil yani daha ucuza daha iyileri çok ilk süslünün dediği gibi de aman aman özelliklere sahip olması gerekmiyor bilgisayarının

28 aralık 2018 21:11

5. @4 süslü iki dal da bilgisayar mühendisliği alt dalı nasıl okumadan kendinizi mi geliştirdiniz naptınız?

28 aralık 2018 21:13

6. Macbook iyidir.

28 aralık 2018 21:26

7. ben ilk anonim, macbook pro kullanıyorum. Air de kullanabilirsiniz program yüklemede bi sıkıntı yaşamadım şu ana kadar çünkü neden yaşayayım yani. yazılımcılar genelde linux veya mac os kullanırlar ki o da linux tabanlıdır. windows ekosistemi yazılımcılara göre değil bence, biraz düşük seviye ve hantal kalıyor.

28 aralık 2018 21:27

8. Uzmanlaşmadım kendim uzun süredir ilgileniyorum alaylı kelimesini kullanmayı sevmem ama öyle de denebilir bana

29 aralık 2018 13:32

9. Ayrıca şu ana kadar hep win kullandım ve bana daha kompleks ve eğlenceli geliyor belki de benim mac os i sevmememden kaynaklı ama linux kullanan bir yazılımcı olarak ben windows öneririm temelden başlayacağınız için

Ayrıca hantal değil cayır cayır yazıyorsun ve daha ekonomik :)

29 aralık 2018 13:37