bim’de kahve dünyasının salebi satılıyor mu kızlar?

sb

1. Aktüele gelmediyse satılmıyodur vip salep var onu sakın alma demeye geldim

18 aralık 2021 20:03

2. Ay çok teşekkürler süslü. Kahve dünyası ürünleri satılıyor ya belki salep de vardır diye düşünmüştüm.

18 aralık 2021 20:06

3. Sürekli ürün olarak satılmıyor süslü, aktüel olarak teneke kutuda sıcak çikolata ve salep getiriyorlar.

18 aralık 2021 20:07

4. 28 Aralık'ta kahve dünyası salep geliyor süslü.

20 aralık 2021 02:05

5. O kadar güzel mi bu? Bazı yorumlar okumuştum beğenmemişler falan.

20 aralık 2021 10:42

6. Canım süslüler teşekkür ederim. Son anonim ben denemedim bilmiyorum tadını ama merak ediyorum. Salep seven süslülere önerim olsun, çınar diye bir marka var ucuz bişey. Hakmar'larda satılıyormuş, ben arkadaşımda içtim ve bayıldım ama yaşadığım şehirde bulamadım henüz onu. Denk gelirseniz bence deneyin cidden çok lezzetliydi.

20 aralık 2021 12:43

7. Anonim 3, hayır süslü o değil çınar diye bir markaydı karton kutuda. Çok ucuza almış hatta arkadaş da, altı yedi lira gibi bişey dedi.  Yaparken kesin kötü çıkacak ama deneyelim dedik çok iyi çıktı. Hakmar'dan almış çevrenizde varsa oraya bakın benim bulunduğum yerde hakmar yok internetten arıycam.

20 aralık 2021 14:41

8. Ayyy evet bu süslü ben de sipariş vereyim teşekkür ederim :))

21 aralık 2021 01:20

9. Yaa çok teşekkürler süslü, umarım sen de beğenirsin güzel günlerde içersin <3

21 aralık 2021 01:42