bim ve a101’deki golden rose ürünleri gerçek mi?

merhaba süslüler, bende golden rose’un long stay likit mat ruju var. markette gördüğüm daha uzundu. sahte olma ihtimali var mı?

1. Teşekkür ederim süslü cevabınız için.

21 ekim 2020 18:24

2. bime özel üretilmiş likit ruju var onu gördün galiba sahte değil yani. mesela cecile de bime özel aydınlatıcı paleti üretiyor onun gibi düşün. ayrıca ilk anonim bir bilse ne dandik şeylerin sahtesinin üretildiğini böyle bir cevap bir daha vermez herhalde.

21 ekim 2020 18:57

3. teşekkür ederim süslüler, anonim 1'in alaycı cevabı dışında diğer cevaplarınız mantıklı geldi.

21 ekim 2020 19:44

4. a1 besbelli tribünlere oynayıp dalga geçmişsin işte mantık yürütmek öyle bir şey değil çünkü bu sözlükte düzgün cevaplar değil bunlar beğeni alıyor inkar etme boşuna

21 ekim 2020 20:25

5. Gerçekten drugstore kozmetiği küçümseme var sözlükte ve bu da anonim 3’ün denildiği gibi beğeni topluyor. Şöyle bir şey var; bize high end kozmetik olarak gelen ürünler dahi diğer ülkelerde drugstore. Yani çoğunluğun öğrenci olduğu süslüde “kim niye sahtesini üretsin golden rose’un eheheh” denmesi iyi niyetli değil bence anonim 1. Ben süslüde high end ürünlerini kullanan kitlenin kesinlikle daha az aşağılık kompleksine sahip olduğunu düşünüyorum fakat bazılarında istisnalar varmış.

golden rose long stay likit rujundan gerçekten memnun kalmıştım. Çoğu markaya göre de kalıcıydı. Markette görünce de alayım dedim fakat farklı geldi. Süslülerin dediği gibi kaliteyi düşürmüşler büyük ihtimalle.

21 ekim 2020 20:32

6. soru sahibi drugstore ürünleri küçümsemek olarak düşünme bunu sadece konu o değil. benim her markadan ürün kullanırım takıntım yoktur ama burada birini yüceltip diğerini yerin dibine batırmam yani fiyatına göre. mesele her şeye karşı yaklaşımı bu olan insanlar var bir gün Pandorayı gömer ertesi gün gelir aynısını golden rose'un rujuna yapar tribünlere oynamak dediğim bu. burada doğru düzgün ürün yorumu yapamıyor artık insanlar farkındaysanız benim param yok alamıyorum diye başkası da almasın yazmasına döndü olay. eskiden de öğrenciler vardı burada yoksa.

21 ekim 2020 21:14

7. golden rose ne ki, sahtesi olsun kız...

22 ekim 2020 15:12