bioderma ürünü sahte olabilir mi?

trendyol'dan bioderma atoderm krem almıştım. son kullanma tarihi geçmemiş kodunu da internette kontrol ettim. yüzüme sürdüğümde bir süre sonra yanma hissettim, yanaklarım kıpkırmızı oldu ki esmer tenliyim. iki gündür de o bölgeler soyuluyor.

1. Kodunu kontrol ettiyseniz sahte degildir.

Esmer olmaniz herhangi bir icerige karsi hassasiyet yasamayacaginiz anlamina gelmiyor. Vence icerigindeki iritasyon yaratici urunu belirlemeniz lazim. Icerigi inceleyin isterseniz...mesela ben parfumlu urun kullanamiyorum, bircok insan bayildigi halde.

16 temmuz 2020 19:38

2. Aldığın ürün sahte süslü. Trendyoldaki diğer eczane ürünleri gibi..

Hiçbir eczanenin internet satışı yapması söz konusu olamaz, eğer bir marka kendi sitesinden satış yapıyorsa o başka. İnternetteki x eczane siteleri veya Trendyol gibi uygulamalarda sen o ürünü eczacıdan değil, 3.kişilerden temin etmiş oluyorsun.

Atoderm zaten yangılar yaşayan allerjik ciltler veya ileri derecede hassasiyetler için üretilmiş bir krem. Cildinde  herhangi bir acnelyse gibi reçete ile verilen soyucu kremler ya da asitlerin bile 1.kullanımda yapamadığı soyulmayı Atoderm yapıyorsa, bil ki o gerçek Atoderm değildir.

Eczanelerde satılan dermokozmetk ürünlerini eğer kendi sitelerinde satılmıyorsa eczaneden alın.

16 temmuz 2020 19:47

3. Bio puanı varsa orjinaldir herhalde. Ben de büyük boyunu almıştım, yüzümüze sürdüğümüzde annemde de bende de yanma yaptı

16 temmuz 2020 20:18

4. orijinal atoderm de bunu yapabilir. aylarca atoderm kullandım ve bu reaksiyonu yaşadığım oldu üstelik aynı üründe yani yeni siparişten bahsetmiyorum. sahte olup olmamasından ziyade cildinizle anlaşamamış olabilir. bu arada trendyol yerine başka yerlerden alışveriş yapın bence. ben firma olarak çok kalitesiz buluyorum.

16 temmuz 2020 22:17

5. Teşekkürler süslüler. Satıcının adı markafarma pendikte bir işletmeymiş inceledim biraz, kargo bedava olduğu için trendyol'u tercih etmiştim. Annem denedi onda da aynı sorun oluştu. Bio puanı da vardı emin olamadım. İki ihtimal de olabilir.

16 temmuz 2020 22:29