bir çılgınlık yapip saci bakirimsi bir renge boyamak?

kizlar 20 yasindayim dogal sac rengim acik bir kumral sarimsi gibi.tenim baya beyaz burnumda cil var gozlerim de siyah.ben dogal sac rengimi kendime hic yakistirmiyorum sanki bronzumsu altinimsi tenlere yakisiyor gibi geliyor.soyle bir renge boyasam pisman olur muyum (link: https://www.bustle.com/articles/175766-what-is-sophie-turners-natural-hair-color-its-not-what-you-might-think ) (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3aand9gcrhhetcsyzdzrf0xh80beqilxyjp4z_ngfmva&usqp=cau ) dogal durur mu sizce?

1. (link: https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcRhHeTCsyZdzRF0XH80bEqiLXYJp4Z_nGfmVA&usqp=CAU )

1 ağustos 2020 17:28

2. Istanbul ankara veya adana'da kuafor onerebilirsiniz

1 ağustos 2020 17:37

3. Tahminen ne kadara mal olur suslu?Ya zaten asiri kirmizi sevmiyorum sogan kabugu bakir kumral falan seviyorum ondan dibim gelse de sıkinti olmaz gibi.

1 ağustos 2020 18:26

4. Bir kere kuaforde boyatip sonra evde devam ederim demiyorsaniz istanbul'da bu renkleri hakkiyla yapacak kuaforler 300-400 tl araliginda ister boyaya. Ideal olarak 3 haftada bir hadi uzattiniz diyelim en fazla 5 haftada bir de boyatmaniz gerekir.

1 ağustos 2020 18:51