bir şeyler yapıp satmak istiyorum, neler yapabilirim fikir verir misiniz?

dikiş yeteneğim pek yok fakat öğrenebilirim. t-shirt, kupa baskısı yapıp dolap/gardrops benzeri uygulamalardan satmayı düşündüm fakat bana maliyeti ne olur, kazancım ne kadar olur piyasayı bilmiyorum. satılır mı, alıcısı olur mu, insanlar nelere ilgi duyuyor ve neleri alıyorlar, neler görmek istiyorlar bilmiyorum. birçok tarza hitap eden veya en yaygın tarz nedir hiçbir fikrim yok. öğrenciyim, hazır uzaktan eğitim de olurken kendi emeğimle bir şeyler üretip satmak ve para biriktirmek istiyorum. fikir verir misiniz?

1. scrunchies tokalardan yapabilirsiniz ama bi farkınız olmalı üzerine kendiniz dikiş ekleyebilirsiniz vs

23 ekim 2020 16:44

2. o kadar çok böyle hesap var ki, kazanıyorlar da herhalde ama o kadar insanla uğraşılmaz gibi geliyor hele öğrenci halinizle. bölümünüzle de bir ilgisi yoksa bilmediğiniz işe girmenizi önermem.

23 ekim 2020 16:47

3. Siz nasıl şekilde görmek istersiniz mesela A1, keşke şöyle olsaydı çok beğenirim dediğiniz bir şey var mı mesela? Nasıl bir dikiş örnek verir misiniz? Ben de biraz inceleyeceğim şimdi, teşekkür ederim fikir için :)

23 ekim 2020 16:48

4. Bölümüm bilgisayar ağırlıklı bir bölüm, baskı işini düşündüğümde çizim programlarını kullanırım diye tasarlamıştım aklımda mesela. Kendim ürettikçe ilan açıp yüklerim belki alan çıkar diye düşündüm. Evde de sıkılıyorum zaten, hiç olmazsa bir şeylerle oyalanıp aynı zamanda para kazanırım diye hayal ettim kendimce ama ne üzerine olur bilemedim, buraya sordum o yüzden :(

23 ekim 2020 16:52

5. Teşekkür ederim a4. okulum 3 günlük bir ders programı hazırlamış, 4 günüm boşta kaldığı için sıkılıyorum, boş boş oturuyorum. Boştaki 1-2 günümü eğitimle ilgili kullandığım zaman yine benim 2 günüm boşta kalıyor. Kalan 2 günde de dışarda gezip dolaşmaya çekiniyorum çünkü evimizde kronik hasta var maalesef

23 ekim 2020 16:57

6. Çok incesiniz a4 :) eğitimime önem veriyorum tabii ki ama boş zamanım da kalıyor, her anımda ders odaklı gitmek de istemiyorum, kafa dağıtmaya ihtiyaç duyuyorum. Bunu da gelir olan bir şekilde değerlendirmek istedim. Lise dahil nasıl alan derslerimize ek olarak beden eğitimi, müzik, resim dersleri görüyorsak bunu da öyle gibi düşünün :) tekrar teşekkürler

23 ekim 2020 17:06

7. Teşekkür ederim A5 :) tasarladığım logoları nerede satabilirim öneriniz var mı?

23 ekim 2020 18:13

8. süslü fiverr a bakabilirsin istersen