bir adını feriha koydum sorusu?

izleyenler bilir ki emir kimseyi sevecek birisi değilken ferihaya fena tutuluyor. bunun sebebi de ferihanın farklı olması, peki emiri etkileyen farklılık sizce ferihanın etrafındaki kızlar gibi ortam görmemiş, masum, gecelere akmayan ev kızı olması mı yoksa yine etrafındakilerden farklı olarak derin karakteri ve ruhu mu? eğer birincisi ise sizce de bu çok çirkin bir durum değil mi ya? bütün diziyi emir ferihayı çok güzel seviyor diye izledik ama bu durumda emir çok ikiyüzlü olmuyor mu? veya bu durumda gerçekten ferihayı mı sevmiş oluyor yoksa onun el değmemiş(!) bedenini mi?

1. ki bütün dizi boyunca da Ferihanın diğer kızlardan bu yöndeki farklılığına dikkat çekilip cilalandı resmen Feriha bu yüzden sevilmeyi hakediyor hande gibiler haketmiyor gibi bir mesaj verildi çok çirkin bir tablo değil mi ya?

25 ocak 2021 23:35

2. ay evet ya bende bunu düşünüyorum genç ve yakışıklısın. feriha gibi amiyane tabirle kezban biriyle ne işin olur. tam evlenilecek kız eğlenilecek kız.

25 ocak 2021 23:38

3. bence ikisinin ilişkisi tam bir kaçan kovalanır ilişkisiydi. emir gerçekleri bilse ferihayı sevmezdi ama bunun nedeni kapıcı kızı olması değildi, emir her şeyi bilseydi feriha kendini böyle geri çekmezdi ve bu kaçma-kovalama durumu olmazdı. emir ferihayı kolay elde edemediği için sevdi baştan.

25 ocak 2021 23:46

4. Bence senarist bile sizin kadar detaylı düşünmemiştir ckdksk

25 ocak 2021 23:50

5. değil mi ya eskiden bu ayırımı yapamaz Emir ferihayı gerçekten içten seviyor sanırdım şimdi düşününce tamamen Ferihanın imkansız aşk diye kendisini bir yandan geri çekip bir yandan da aşık olup alttan alttan emiri kendisine çekmesi yüzündenmiş her şey he bir de sürekli Emir yalanlarını ailesinin öğrenmesine yol açacak tehlikeli şeyler yaptığı için feriha emire sinirlenip sebebini bile açıklamadan çok kötü davranıyormuş emirde de olay deve-diken-insan olayına bağlanmış

25 ocak 2021 23:52

6. Birkaç gün önce televizyonda tam da bu konuyla ilgili bir sahneye denk gelmiştim. Emir ile koray feriha ile ilişkisini konuşuyordu. Koray feriha'nın zor kızı oynadığı için emir'in etkilendiğini, ama esaslı kız olduğunu falan söylüyordu. Normalde kızlar emir'in etrafında pervane olurken feriha tam tersine atarlandı zıt kutuplar çeker mantığında düşündü bence senarist

26 ocak 2021 00:04

7. ay ben deli gibi izlerdim bu diziyi zamanında. ama şu an en ufak bir sahneye katlanamıyorum. feriha ne bet ne çekilmez bi kAraktermiş ya. hep bi atar gider, sürekli huysuz huysuz konuşuyor ve bence çok da kaba bir insan.

26 ocak 2021 01:23

8. Yüz vermedi ,ağzına düşmedi diye.

26 ocak 2021 21:31