bir anlık zevkle yazmaya utanacağım kadar profiterol yedim çok pişmanım, bir kerelik kussam kalorilerden gider mi boşa mı kusmuş olurum?

1. Süslüm kendinize bu kadar ağır yüklenmeyin bence. canınız çekmiş yemişsiniz, olabilir. Bugün daha da dikkat edersiniz yediklerinize

1 mart 2021 14:39

2. troll değilim, midem çok doldu rahatsız hissediyorum ve vicdan azabı çekiyorum:(

1 mart 2021 14:40

3.  Hepimiz ara ara hayvan gibi yiyoruz süslücüm boşver, dengelersin akşam

1 mart 2021 14:41

4. son pişmanlık neye yarar, her şeyin bedeli var, olmadı yar...

kusma süslü, mideni alt üst etmen bir yarar sağlamaz. akşam bir salata, yarın da paketli gıda tüketmezsen dengeler vücudun; ama oturup gömme böyle bir daha. şeker sonuçta.

1 mart 2021 14:42

5. Soda iç, akşamı hafif geçiştirirsin kendine eziyet etme. Beslenme bozuklukları böyle böyle başlıyor hiçbir şey sağlıktan önemli değil.

1 mart 2021 14:50

6. bir kerelik dediğin olay çoğu bulumia hastasının başlangıcı öyküsü ayrıca karbonhidratlarin sindirimi ağızda başlar düşündüğün gibi bir kalori kaybın olmaz. Hepimiz ara ara fazla kaçırıyoruz tatlıları bir seycik olmaz

1 mart 2021 15:00

7. afiyet olsun süslü kusma işine hiç girme bence. ertesi gün de kendini ceza niyetine sıkma, daha dengeli beslenerek birkaç gün dengeleyebilirsin bence

1 mart 2021 15:01

8. en guzel diyebileceğin saatte yemişsin, aksama kadar vücudun onu bir guzel kullanır. yürüyüşe çık, aksamını hafif gecir bitti gitti afiyet olsun

1 mart 2021 15:06

9. Süslü sanki 5 kilo yemiş gibi konuşma ne kusması.. çık yürüyüş yap akşama da salata falan ye dengele. Psikolojini de metabolizmanı da bozma bu tür şeyler için.

1 mart 2021 15:27

10. Kusma bende bu kafada basladim kusmaya aliskanlik haline geldi biraz. Kusmamaya calisiyorum artik

1 mart 2021 15:52