bir daha sevilmeyeceğini düşünüp sırf sevildiğin için biriyle olmak?

süslüler beni gerçekten çok seven birisi var. inanmanın ötesinde gerçekten böyle. üzerime titreyen biri. ben çok özgüven sorunu yaşayan bir insanım. hep beni kim sevsin ki beni kimse sevmez kafasında oldum. şimdi böyle sevilince sanki bir daha kim seni böyle sever devam et diyorum kendime. oysaki hayata bakışlarımız uyuşmuyor. sürekli tartışmada buluyoruz kendimizi. olmayacak bir şey. hislerim de çok yoğun değil. ama iç sesim sürekli seni bir daha kim böyle sevsin çapsız diye bağırıyor bana.

1. Siz de böyle şeyler yaşadınız mı? Şu an o kişiyle bitirdim ama sanki geri başlarmışım  gibi hissediyorum bilmiyorum

15 ağustos 2021 01:58

2. Kafa yapınız uymuyorsa olmaz. Hiç zorlayıp kendinizi yıpratmayın. Seversiniz de sevilirsiniz de. Bu eşleşmeler düşündüğünüz kadar zor ya da komplike değil. Beklemediğiniz bir anda kendiliğinden olur. Muhtemelen yaşınız da 20lerin başlarında gibi geldi bana.

15 ağustos 2021 02:01

3. 24 olmak üzereyim süslüm

15 ağustos 2021 02:03

4. Tahmin ettiğim gibiymiş süslüm. Kendini zorlaman için erken bi yaş. Neden bu yaşta sevmediğin kafanın uymadığı biriyle hayatını zorlaştırasın ki? Özgüven sorununu çözmeye odaklanıp kendine haksızlık yapmayı bırakmalısın. Çok gençsin ve emin ol kafa dengi birileri karşına çıkacaktır.

15 ağustos 2021 02:08

5. Teşekkür ederim süslüm ya. Umarım dediğin gibi olur

15 ağustos 2021 02:13

6. Ya ss ve son suslu, ben de benzer durumdayim. Beraber konusup dertlessek ne guzel olur aslinda, beni kimse anlamiyormus gibi hissediyorum cunku

15 ağustos 2021 15:24

7. Süslülerim sarılmak istiyorum size ne kadar tatlısınız.. ben hep fiziksel özelliklerimden ötürü hor görüldüm. Ergenliğimden beri çok zorbalık gördüm boyum kısa diye popom büyük kiloluyum diye. İnsanlar benim sevilmeye değer olmadığıma beni inandırdılar bir şekilde. Saçma biliyorum ama aşamıyorum bu durumu. Yalnız değilmişim beni anlamanız o kadar güzel ki

15 ağustos 2021 16:45

8. Anonim 4 anonim 5 dertleşebiliriz tabi ki çok iyi olur hatta

15 ağustos 2021 16:45

9. 26 yaşındayım, 5 yılı doldurduğum ilişkim devam etmekte. ben de aynılarını yaşadım diyebilirim, size verebileceğim tek tavsiye kaçmanız yönünde. ben kaçmadım, beni çok seviyor bir şekilde üstesinden gelebiliriz sorunların dedim, gittikçe daha çok sevdim ama uyumsuzluklar hiç terketmedi bizi. şimdi onu çok seviyor ve sorunların içinde boğuluyorum. siz bunları yaşamayın, birçok konuda uyumlu değilseniz hazır çok sevmiyorken bırakın lütfen.

15 ağustos 2021 20:41

10. Ben üç senelik ilişkimi bu yüzden bitirdim. Hayatımda hiç bu kadar sevilmemiştim, ayrılırken de çok vicdan azabı çektim açıkçası ona haksızlık ediyormuşum gibi hissettim sevmeyi de denedim ama olmayınca olmuyor. Birkaç ay önce ayrıldık, kimseyle tanışmadım, flört etmedim ama kendimi biraz daha iyi analiz edebiliyorum artık. Kendimi iyileştirme yolunda adımlar atıyorum, hepinize aynısını diliyorum. Size sevilemeyeceğinizi hissettirmiş herkesten uzaklaşın imkan dahilinde, çünkü yalan söylüyorlar.

15 ağustos 2021 22:46