bir doğum kontrol hapından diğerine geçiş?

susluler ara vermeden devam ettim öbür kutuya geçtim başka hapın doğru mu yapmışım beraber oluyorum çünkü sevgilimle koruma etkisi azalmasin diye ara vermedim.

1. Regl olmak için ara vermediniz mi

30 ekim 2018 00:39

2. Vermedim 1.süslüm geciktirmek istedim açıkçası çünkü reglimi.

30 ekim 2018 00:40

3. Sağlığınızı hiç mi önemsemiyorsunuz? Yani regl olmanız gerekiyor bu fizyolojik bir durum ve siz sevişmek için buna engel oluyorsunuz. Yazık bedeninize

30 ekim 2018 00:41

4. Yaptığınız şey basbaya yanlış. 7 günlük arada da ilacın koruyuculuğu devam eder ve ek yöntem gerekmez ama eğer regl gününüzü değiştirmek amaçlı yaptıysanız değişir, yine de ne kadar doğru bilmiyorum orasını. Sırf sevişiyorum diye hapa ara vermemezlik yapmayın. O ara dönemde de koruma devam ediyor çünkü.

30 ekim 2018 00:58

5. Ben 7. Anonim, bir kutudan diğerine geçiş olarak anlamıştım ama yanlış mı anladım anlamadım

30 ekim 2018 01:37

6. Bilmeden keşke ahkam kesmeseniz. Bir markadan başka bir markaya geçerken doğum kontrol haplarıda, kesinlikle ara verilmez. Son hapı aldığınız günün ertesinde yeni ilaca başlarsınız. Tüm hapların prospektusunde aynı şey yazar. Bir de gelip azalıyorsunuz insanlar bilip bilmeden.

30 ekim 2018 21:06