bir doktora aşık oldum ve onunla sevişmek istiyorum?

kızlar ilk defa böyle bir şey başıma geldi. 1 hafta önce küçük bir rahatsızlığımdan dolayı hastaneye gittim ve rastgele randevu aldığım bir doktora görür görmez aşık oldum resmen. odasına girdiğimde maskesi yüzünde yoktu ben girer girmez taktı. o kadar yakışıklı bir adam ki size yemin ederim 1 haftadır aklımdan atamıyorum onu. hep onu düşünüyorum. onunla sevişmek istiyorum. sosyal medyada adını aratınca profilini buldum. sevgilisi yok galiba. öyle anladım yani. ben bu doktorla nasıl iletişime geçebilirim? ona nasıl adam atabilirim? biliyorum çok saçma bu ama elimde değil.

1. o da kesin seni istiyordu zaten

9 temmuz 2020 21:57

2. Süslü olmaz ya, yani o zaten adım atmaz çünkü etik değil ve siz adım atarsanız biraz tuhaf olabilir. Kim bilir her gün kaç teyze torununa ayarlamak istiyordur.

9 temmuz 2020 21:59

3. Ay kusura bakmayın da aynısını doktor senin için düşünse burada kıyameti koparırdın hiç etik bulmuyorum bunu.

9 temmuz 2020 22:00

4. a1 gibileri iyi tanıyorum bu sözlükte:d herrrrr seye hasetlenir, hiç kimse iyi bir şey yaşamasın isterler, insanların tatlarını kaçırmak için hiç gereği yokken çok değerli zamanlarını harcarlar.

süslü cevap basit aslında sen de biliyorsun :) instagram vs bulduysan istek gönder sonra da hikayesine cevap verirsin ya da direkt mesaj atarsın. baktın muhabbet ilerliyor ne mutlu sana. olmazsa da "denedim" dersin :) sevgiler

9 temmuz 2020 22:00

5. bence adamla aradan zaman geçince iletişime geçin, sizi unutsun hasta olarak geldiğinizi.

9 temmuz 2020 22:01

6. Çok mu doktor hasta komulu p*rno izliyonuz

9 temmuz 2020 22:01

7. Tam tersi bir şey yaşansa kıyamet kopardı ama. Hiç etik değil. Yazsan da adam deli herhalde der.

9 temmuz 2020 22:03

8. Acilde beni muayene eden doktor bir kaç saat sonra instagramdan eklemişti. Bişi olmaz

9 temmuz 2020 22:18

9. Abovvv haset ve yılan dolu cevaplar

Niyeti bozduysan yaz anam ne duruyon taş gibi doktormuş

Etik dışı bir durum görmüyorum. Gayet normal bir durum bence.

Ekle kabul edince de niyetini yaz. Ben böyle sizi gördüm eğer sevgiliniz yoksa tanışmak buluşmak isterim de, sevgilisi yoksa ve sen de yine hoş bir kızsan yüzde 90 evet der bence vizyonsuz bi adam değilse sjsjsjs .

Baktın kabul etmedi akşam bira ısmarlamaya getir sbshsh

Yine kabul etmezse gg

9 temmuz 2020 22:23

10. eşim doktor yeminle yıldım bu abazan kızların ekleyip slm yazmasından jsjsjjsjsjs biz evde gülüyoruz bunlara hunharca.

9 temmuz 2020 22:24