bir erkeği nasıl çatır çutur paat diye bırakırım ?

1. sevgilim bilerek beni üzmek için elinden geleni yapıp sonra bana ‘sen benden ayrılamazsın ama ben senden ayrılırım istesem’ dedi. öyle bir ayrılmak istiyorum ki hiç sıradan bir ayrılık olmasını istemiyorum. bir insanın canı bu kadar yakılmaz çünkü.

19 kasım 2021 14:45

2. allah rızası için şu an bırak bu çocuğu ne biçim bir şey bu söylediği yahu. inanılmaz kırıcı gerçekten. bırak da şok olsun görsün gününü. emin ol senden daha çok üzüleceğine, bunlar böyleler.

19 kasım 2021 14:51

3. "nasıl" kısmını bilmiyorum ama elini çabuk tut ki ava giderken avlanma süslücüm çok gıcık

19 kasım 2021 14:53

4. kızlar iletişimi bir anda kesip mi ayrılayım hiçbir açıklama yapmadan yoksa bir açıklama mı yapayım o kadar can yakıcı ki inanın.

sana yalan söyledim başkasını söyle sevdim böyle sevdim ilk sen değilsin yani bile dedi daha dün gece

19 kasım 2021 14:55

5. Mesaj at, dediklerini cok dusundum ve fark ettim ki sana olan bu toleransimin sebebi aslinda sana acimammis. Daha fazla zorlamak istemiyorum, ayriliyorum senden. Kendine iyi bak😊😊

Boyle yazip her yerden engel sov. Kuyruk acisi gibi olmayan aksine onun kendini degerini dusuren sakin bir mesaj sonrasi her yerden iletisimi kesmek en guzeli. Cok fazla cabalarsaniz cidden kuyruk acisi gibi durur, ezik bi goruntu olur. Siz o adami bos verin, kendinizi kurtarin zaten. Adam okuz oglu okuz bir pislik ama dediginde gercek payi var muhtemelen.

19 kasım 2021 14:59

6. kızlar gerçekten manipüle edildiğime de inanıyorum sevgim tamamen bitti sadece içimdeki zehri atmak istiyorum.

ayrıca şunu da dedi 'senden ayrılıyorum.' o an yüz ifadem çok düştü ve sonra dedi ki 'haha şaka yaptım sadece bu yüz ifadesini görmek istemiştim'

19 kasım 2021 15:01

7. hiçbir şey yapma hiçbir şey yazma HER YERDEN SİL HAYATINDA HİÇ OLMAMIŞ GİBİ DAVRAN BAK FOTO TİVİT HAKKINDA ATTIĞIN NE VARSA SİL BİR HAFTA SONRA KAFAYI YER

19 kasım 2021 15:03

8. Dump his ass, kendini kurtarrrr. Mesajla terk et, engelle. Sonra cik gez eglen, yapman gereken onu tek hamlede hayatindan silmek, kafandan atmak. Etrafa da terk ettigini hemen soyle. Hatta ortak arkadaslariniz varsa bulusalim, gezelim falan de. Kurtuldum de. Onun kulagina gider vs.

19 kasım 2021 15:03

9. bence hiçbir şey demeden sana mesaj atabileceği, ulaşabileceği her yerden engelle. yanına gelirse yüzüne bakma.

19 kasım 2021 15:05

10. sanırım artık hiç muhatap olmayacağım. zaten bunu diyen insanın hiçte umurunda olacağını zannetmiyorum.

lütfen cevap verin bu ne tarz bir insan be bu ya aq

19 kasım 2021 15:09