bir erkeğin sürekli size bakıp göz kırpması ne anlama gelir?

süslüler merhaba. iş yerine yeni biri geldi, çocukla yaşlarımız yakın ve ekip de gayet samimi. yalnız bu çocuk bir süre sonra bana sürekli göz kırpmaya başladı, atıyorum toplantıdayız ve karşı karşıya oturuyoruz ya göz göz gelince göz kırpıyor. ya da normal bir konuda konuşuyoruz diyelim gülümseyerek göz kırpıyor. bunu başta herkese yapıyor sandım ama emin de olamıyorum kimseye de soramam çünkü ekip küçük ve ondan hoşlandığımın düşünülmesini istemiyorum. başlarda çok sallamazken şu anda göz kırpınca panik olup gözümü kaçırıyorum. bu erkek birey ne yapmaya çalışmakta sizce?

1. Tiki var suslu

25 aralık 2021 17:12

2. A3 süslü hoşlanma ya da hoşlanmama gibi bir duygum yok ona karşı ama dediğim gibi ufak bir ekibiz ve aynı yerde çalışıp aynı işi yaptığım bir insanla beraber olamam diye düşünüyorum. Ama ekipte evli ya da ilişkisi olmayan sadece ikimiz varız ve benim ya da onun karşıdakinden hoşlandığı düşünülürse zaten arayı yapmaya çalışırlar. O yüzden bilmek istiyorum niyetini ve diğer insanlar müdahil olmadan ona göre davranmak istiyorum. Sanırım takmamak daha mantıklı. Yani aşırı mıdır bilmiyorum da hergün en az 3-4 kere kesin oluyor :(

25 aralık 2021 17:48

3. A2 süslü ben arkadaşça bir ilişki içerisinde olmak istiyorum. O yüzden arayı bulamadım tepki konusunda

25 aralık 2021 17:58

4. Ben böyle rahatsız olduğum ama kibarlığımı korumak istediğim anlarda -karşı tarafın kesinlikle anlayacağı şekilde- inanılmaz fake bi "hoşuma gitmedi ama sana kibarlık olsun diye gülüyorum" tebessümü atarım dksksk belki işe yarar süslü

26 aralık 2021 02:04

5. A2 sanki çocuk pandik attı, bunlar nasıl tepkiler hahahaha. Bence gozunuzu kacirin olsun bitsin

26 aralık 2021 08:34

6. Salak misin aq belki insancil bir sekilde göz kirpiyor? Belki tiki var? Memnun degilse bakmaz oldu bitti. Teallam ne insanlar var

26 aralık 2021 16:10