bir erkeğin sizden hoşlandığını nasıl anlarsınız süslüler?

ben genelde anlayamıyorum ama bazen tepkilerinden anladığım oluyor. siz nasıl anlıyorsunuz?

1. Benden hoşlandığına dair annesinin babasının üzerine yemin edip kurana el basmadıkça emin olamam

17 temmuz 2020 13:21

2. A1 süslü ben aranızda hiçbir şey olmayan insanlar hakkında sormuştum.

17 temmuz 2020 13:22

3. A2 süslü, o da bir yetenek tabii. 😝 Sanaldan nasıl anlıyorsunuz?

17 temmuz 2020 13:23

4. Bir de bazı erkekler var normal halleri mi bu yoksa benden hoşlanıyor mu anlayamıyorum bazen.

17 temmuz 2020 13:24

5. Yani, benle flörtleşmeye mi çalışıyor yoksa normal hali mi bu bilemiyorum, keşke ben de anlayabilsem sizin gibi süslüm @anonim 2

17 temmuz 2020 13:25

6. A2 süslüm bazı hareketleri normalde de sizin anlattığımız gibi olan erkekler mesela, anlamak çok zor.

17 temmuz 2020 13:26

7. A2 süslüm bahsi geçen kişi benim gerçek hayatta tanıdığım biri, azıcık çekingen (içine kapanık değil ama) Covid Salgını süresince FaceTime yaptığımızda falan sürekli çapkın bir şekilde gülümsüyordu (ama arkadaşlar da vardı tam neden gülümsediğinden emin değilim) benimle ilgilenip konuşmuştu ama zaten arkadaşlarına karşı çok konuşkan. Benden hoşlanıyormuş gibi hissediyorum ama kuruntu yapıyor da olabilirim süslüm.

17 temmuz 2020 13:33

8. Üstelik bu böyle bir olayın yaşanıp benim ilk kez bilemediğim değil, daha önce farklı insanlarla da böyle oldu.

17 temmuz 2020 13:34

9. Süslüm, sürekli konuşmak istemiyor benle ama mesela ben konu açtığımda baya konuşuyor benimle de ama diğer arkadaşlarına yaptığı gibi konuşmak istemiyor. Eskiden o bana sorular sorarak mesaj atıyordu ama ilişki hakkında değildi. Yalnız, şöyle bir şey farkettim onun hakkında, muhtemelen benden hoşlandığını ona söylemiş başka birinin (emin değilim ama muhtemelen böyle) başka birine çıkma teklifi ettiğini söylemişti (yine emin değilim bu dediği gerçek mi) bana hiç onun benden hoşlandığını söylemeden. Şey diye düşündüm belki benim başka biriyle çıkmamı istemiyor bu yüzden böyle bir şey uydurmuş olabilir.

17 temmuz 2020 13:40

10. şimdi kızlar ben yanına gittiğimde nasılsınız falan deyip sonra bir muhabbet açmaya çalışıyorsa hoşlanıyor olablir mi yoksa gelen müşteriye yapılan genel bir davranış mı mesela erkek kardeşim senden hoşlandı dedi ama extra bir atakta yok yani ben zaten odunum the one vardır ya öyle hissetmedim ama sonra da kıymete bindi gibi oldu sizce bu durum nasıl

17 temmuz 2020 13:45