bir erkegin icten agladigini nasil anlarsiniz?

erkek arkadasimla bir kere sakalasiyorduk. sakadan agliyormus gibi yapiyordu bende dedim aa nasil yapiyorsun falan. neyse bu benim aklimda kaldi cunku bu sefer bisey icin aglasa acaba yalandan mi diye dusunuyorum. kendisi duygusal biri onu biliyorum. bu aralar ben pek iyi degilim ailemle aram cok kotu. ona anlattim bugun arabada. bi baktim agliyor. niye agliyorsun diye sordum. basina gelenler icin uzuluyorum keske hic uzulmesen bunlari yasamasan. tabi bide kendi ailemle bazi sorunlarim oldu, birden bunlar aklima geldi. uzuluyorum senin icin sen aci cekme dedi. bende sakasina yalandan aglamadin dimi bu sefer dedim. hayir sacmalama nasil bukadar aglayabilirim yalandan dedi. yani 1/2 kere agladi oyle gozleri falan doldu. ama bende biraz fesatim yani cocuk neden yalandan aglasin. bir erkegin gercekten icten agladigi nasil anlasilir?

1. erkek arkadasin ruh hastasi mi acaba

2 ağustos 2021 22:12

2. A1 ne alaka?

2 ağustos 2021 22:12

3. eğlencesine ağlama taklidi yapması?

2 ağustos 2021 22:16

4. A1 sakalasiyorduk. Aglasaydin dedim. Oda sakasina agliyormus gibi yapiyordu ama gozleri dolmustu. Sakaydi yani

2 ağustos 2021 22:17

5. Çok iyi bir oyuncu değilse anlarsın süslü ya, ağlarken o duyguyu sana geçirebildiyse hakikidir hisleri.

2 ağustos 2021 22:18

6. Uzgun gorunuyordu herhalde icten agladi. Sorun bende olabilir, herseyden suphelenen biriyim biraz

2 ağustos 2021 22:20