bir erkek karşısındakinin kim olduğunu önemsemeyip sadece evlenilecek kız olarak görüp evlenir mi?

buna rağmen çiçek vs alıp seni seviyorum vs der mi?

1. Yanda seviyormuş gibi davranışlar sergiler mi, hayatının aşkı gibi.

29 temmuz 2021 15:29

2. Evet sergiler. Çok komik geliyor ama yaparlar özellikle memursanız vs kesin bu tipler olur. Düzenli nakit akışı olarak görür. Ki bu tip bir erkekten de bir fayda gelmez. Eşi olacak kişinin maaşını düşünen yada bunla evlenilir kafasında olan adamdan koca olmaz. Mont reise bağlamadan bitireyim

29 temmuz 2021 15:33

3. Hele öğretmense 😅 zor olmuyor mu rol yapmak ya. Anlamıyorum ben.

29 temmuz 2021 15:52

4. İşte bu babam. Annemi bugüne kadar sevdiğini düşünmüyorum. Abime de aynı nasihatları verirdi bak bankacı kadın işi var malı var aklını kullan derdi. Bu tür erkekler karşısındakinin sırtından geçinir.

29 temmuz 2021 16:03

5. Ohoo hem de öyle çok var ki böyle insan. Hem "temiz" el değmemiş bir kız alıyor, maaşı varsa bu da artısı, evin işini gücünü görüyor, son olarak da düzenli seks sağlıyor. Onların bakış açısından bu böyle maalesef. Aslında bu tipler gördüğüm kadarıyla çok da aşklarından ölüyormuş gibi davranmıyor. Sizin aşktan gözünüz kör olmadıysa şayet adamın pek de ilgili olmadığını fark edersiniz aslında.

29 temmuz 2021 16:06

6. Çok yakın arkadaşımla olan diyaloğu anlatıyorum.

Ben: ya sen hiç evlenecek gibi durmuyordun, ne oldu?

O: evlenmeyip de ne yapacaksın, bir şekilde hayatını kurman lazım.

Ben: yok ya sevmişsindir, sevmeden olmuyor bu işler.

O: denk geldi evlendim. Aşkla falan evlenmedim. Baktım sorumluluk sahibi,iyi yemek yapıyor, temiz,  iyi çocuk yetiştireceğini düşündüm, evlendim.

Ben: şok.

O günden sonra erkeklerin aşkına, aşk imajına inanmıyorum.

29 temmuz 2021 16:09

7. Böyle duydukça ben de güvenimi kaybediyorum ya. Peki hediye almak, ona notlar yazmak falan bunu sevmeyen adam da yapıyorsa seveni nasıl ayırt edeceğiz?

29 temmuz 2021 16:14

8. Anonim 5 nasıl ayırt edeceğiz biz peki. Bazı erkekler gerçekten o an kiminle şartları elveriyorsa onunla evleniyor, kişi önemli olmadan. Bunu nasıl ayırt edebiliriz gerçekten sevip sevmediğini?

29 temmuz 2021 16:16

9. Bir derdin mi var süslü? Sen anlat hele bi

29 temmuz 2021 16:22

10. Süslü ben 30 yaşındayım. 25'den sonrası çok ay çok aşığım tadında geçmiyor. Kadınlar da sevdiklerini iddia ettiği adamlara aslında büyük merhamet besliyorlar, hani adamın salak olması ayy yazık kıvamına geliyor, kadınlarda benim gözlemlediğim bunu aşk sanıyorlar. Kadınlardaki merhamet, yetiştirme, eğitme içgüdüsü bunda rol oynuyor. Sevimli geliyor adamların yaptığı kıskançlıklar falan. Bunu aşabilen çok az kadın var. Aşanlara çok saygı duyuyorum. Gerisi öğrenilmiş biraz. Romantik notlar yazmak, çiçek almak vs. Herkes bir şekilde hem maddi hem manevi konforuna göre eş seçiyor.

29 temmuz 2021 16:23