yeni
popüler
    sorular içinde ara
    yeni soru sor
    son sorular
    son cevaplar
    kategoriler
    • süslü
    • moda alışveriş
    • kuaför & güzellik merkezi
    • sağlık
    • spor
    • gönül işleri
    • aile arkadaş ilişkileri
    • cinsellik
    • eğitim & kariyer
    • seyahat
    • pet
    • sanat
    • bürokrasi
    • diğer
    5 yanıt
    • linki kopyala
    • şikayet et

    bir erkek mesajlaşmayı sevmiyor olabilir mi?

    yoksa ilgilendiği başka biri mi var? kendisi 28 yaşında. beni çekici bulduğunu biliyorum. sevgililiğe soğuk bakan biri ve normalde de sessiz bir insan. mesajlarıma geç yazıyor ve çok nadir konuşuyoruz aslında, mesajlaşmayı sevmediğini en başta söylemişti çokta çevrimiçi görmüyorum. whatsappta fotosu bile yok sizce ben ilgi alanında değil miyim yoksa herkese mi böyle

    1. Sevgililiğe soğuk baktığını söylüyor ki beklentiniz olmasın diye. Çevrimiçi olma özellikği ek programlarla kapatılabiliyor. Bir arkadaşım vardı. O da mesajlaşmayı sevmiyorum diyordu ama mesela bana yazacağı mesajda interneti kapalıyken yazıp sonra açıyordu. Çevrimiçi görünmez öyle biri de. Ben bu mesajlaşmayı sevmiyoruma inanmıyorum. Yani şöyle inanmıyorum sevmeyen biri olabilir fakat karşısında hoşlandığı biri varsa yazar. Asla şaşmaz. Ben aileme bile böyleyimler hikaye yani. İstediklerine yazıyorlar. Sevgililiğe karşı soğuk vs. Demişsiniz ya bence hiç bulaşmayın.

    20 mart 2021 22:19

    2. cevap yazmaya gelmiştim ki a1 her şeyi yazmış. vakit kaybetmeye değmez bence de. yazmak isteyen insan gerekirse 29 ekim kutlu olsun diye bahane bulup yazıyor.

    20 mart 2021 23:17

    3. haklısınız kızlar dün emin oldum. kendisi polis dünde gündemden dolyaı yoğun bir gün olabileceğini düşündüm onun için. nasılsın merak ettim yazdım yorgun olduğunu tahmin ederek, sadece calisiyorum yazmıştı ben de peki kolay gelsin yazdım daha da yazmıcaktım sonra nasılsın napıyosun diye sordu kendisi, cevap verdim toplasanız 5 mesaj atmamıştır ama o 5 mesajı 10 saatte bitirdik astronot olduğu için vakti olmuyor heralde paşamın.

    ki kendisine ilk kez ben mesaj attım daha önce hep o atıyordu, kendisinden hoşlandığımı da dile getirmiştim. en son ben anatomi çalışıyordum napıyosun dediğinde ona kasları attım insan vücudunu falan anlamadım bu ne dedi ben de kaslar istersen senin üzerinde gösteriririm anlarsın dedim (şerefsiz ben ahahha kendisi ile 1 kere birlikte olduk bu arada ona istinaden yazdım yani)

    olabilir :) yazdı

    ben de olabilir mi? eğitim aşkımı söndürdün ya dokunmıcam sana ben vazgeçtim yazdım

    dün gece 12de hala cevap vermemiş açmamış bile mesajımı. numarasını silip yoluma bakıcam. normalde numara silmek hiç huyum değildir ama bıktım böyle tiplerden. kendisinin 10 katı yakışıklı insanlar benimle sevgili olmak istiyor ve ben mal gibi onu düşünüyorum ve yoluma bakamıyorum. kendisi hem hayatımı düzene sokmam lazım diyor hem de düzen görünce koşarak kaçıyor hayatında başka bir kadın da olabilir söyelyebilirsin dedim ama yok diyor söyleyebilir baskı yok bişey yok sonuçta.

    bu şekilde kızlar sizinle de paylaşmak istedim.

    21 mart 2021 13:43


    4. Yalnız siz hoşlandığınızı söylemişsiniz, birlikte bile olmuşsunuz. Kasları üstünde gösteririm vs. Daha ne yapacaksınız? Şimdi anladım durumu. Ben daha masum aranızda bir şey de geçmedi, hoşlandığınızı vs. Bilmiyor sandım. Bu olaylar yaşandıysa koşarak uzaklaşın bence :)

    Hem tıp okuyorsanız eğer polisi vs. Ne yapacaksınız? Bulun bölümden birini oh :) sağlık sektöründe çalışanların çok mu vakti var sanki? Bu kadar olay geçmiş ilgisi olsa çok net sık yazardı. Çoğu bir yerlerde sabit duruyor vakitleri oluyor.

    21 mart 2021 13:54

    5. sevmiyor olabilir ama flört ve ilişkinin ilk aşamalarında sevmiyorsa bile seviyor gibi yapar diye düşünüyorum.

    21 mart 2021 14:06