bir erkek neden bakar ama asla yazmaz?

süslüler ben kafamdan uydurmuyorum gerçekten açık açık bakıyor, arkadaşlarım da fark etti bunu. ama asla yazmıyor, neden bakıyor olabilir?

1. Özgüveni yoktur, hayatınızda biri var mı yok mu emin değildir

1 nisan 2021 23:54

2. Ya cesaretsiz, özgüvensiz ne diyeceğini bilemediğinden yazamıyor derdim. Ya da sadece bakmaktan hoşlanan bir sapık olduğunu düşünürdüm.

1 nisan 2021 23:58

3. özgüven eksikliği.

aynı şey başıma geldi. acaba diyordum ben mi yanlış anlıyorum. gel zaman git zaman aynı bulunduğumuz ortamdan ben ayrıldım. ayrıldığım gibi yazdı. oysaki iş işten geçmiş ben artık gitmişim. aynı ortamda yazmaya cesaret bulamamış resmen.

1 nisan 2021 23:59

4. normal hayatında özgüvenli biri olduğunu biliyorum ama ilişki anlamında özgüvensiz olabilir mi? konuşmak için çok fırsatı vardı inanın ve hiçbir şey yapmadı anca öyle bakıyor sadece. kendi kafamda kurduğumu bile düşündüm ama yok yani kaç kere alakasız göz göze geldik.

2 nisan 2021 00:02

5. bu konularda böyle olabilir evet.

2 nisan 2021 00:05

6. süslü belki sadece bakışmaktan hoşlanıyodur bilemedim. çünkü aynı olay başıma geldi ben yazdım sonu iyi bitmedi aynı sizin gibiydim bakışıyoduk bana bakıyodu falan ama ben yazınca çocuk bana cesaretini ancak mı toplayabildin dedi ben de bu egosit tavıra sinir oldum resmen tartıştık ve başlamadan bitti o şekilde

2 nisan 2021 00:15

7. a5 ne kadar hadsizmiş neyse iyi kurtulmuşsunuz hiç çekilmezdi

2 nisan 2021 00:18

8. özgüven eksikliği +1 bir ihtimal de sevgilisi olduğu için daha fazlasını yapmıyor olabilir. aldatmak istemiyordur ama kendince flört ediyordur egosunu tatmin etmek için

2 nisan 2021 00:31

9. Reddedilmekten korkuyorum ve hiç doğru dürüst sevgilim olmadı, yazmaya cesaret edemem:(

Anonim 8 sizi çok iyi anlıyorum anlamsız bakışmalar hariç elde var 0. Ben de kabullendim yalnız öleceğimi

2 nisan 2021 01:24

10. Sizi cyargilamak, yadirgamak ya da elestirmek icin bakiyordur. Begenen erkek yazar, koşar, uçar.

2 nisan 2021 08:08