Sevgilim geçmişi hakkında hiçbir şey konuşmak istemiyor. Benden önce kaç sevgilisi olduğunu bile bilmiyorum. Hiçbi şey hatırlamıyorum diyip duruyor. Yeminler ediyor isim bile hatırlamıyorum diyor, Bilince elime bir şey geçmez ama sizce neden böyle yapıyor?
hatırlamadığı kısmı katiyen koca bi yalandır süslü. gayet iyidir hafızalarında emin olun iyisiyle kötüsüyle.
Genelde terkedildikleri kızları pek hatırlamıyor oluyorlar nedense..
Belki kötü şeyler yaşamıştır ve bütün olanı biteni kafasında kapatmıştır. Tekrar açılıp konu olmasını istemiyordur
Ben de aşırı kötü şeyler yaşadım. Anlatmak istediğim insana zaten pat diye anlatırım. Ama bahsetmemi isteyen bir insana anlatamam. Bu benimle alakalı bir durum çünkü. O yüzden kimseyi zorlamamak ve kötü düşünmemek en iyisi.
Süslü belki de geçmişi yoktur jfkgk.benim de geçmişim de doğru düzgün ilişkim olmamıştı ve söylemeye utanmıştım.
Geçmişinde gerçekten unutamadığı insanlar varsa bahsetmez. Net kere net.
Ayrıca kafasına darbe alıp hafıza kaybı yaşamadıysa hayatının bir kısmını unutma gibi bir ihtimali yok insanın. Kendi kendine de hafızasını silemeyeceğine göre. Yani insanları böyle aptal yerine koymaya çalışanları da anlamıyorum. Şimdi seni niye bunları düşünmeye itiyor. Çık insan gibi söyle eğrisini doğrusunu bu tarz insanlar bir zaman sonra yoruyor süslü benden söylemesi.
Şöyle ki süslüm eğer geçmiş yaşandı bitti önümüze bakalım şeklinde bir geçiştirme ise sana saygı duyduğu ve kafanı bunlarla bulandırmanı istemediği içindir. Ama sen geçmişten söz edince direkt konuyu kapatmaya çalışıyor utanıp sıkılıyor anlatmak istemediği şeylerin var olduğuna dair izlenim veriyorsa demek ki cok parlak geçmemiştir ya da unutamadığı insanlar vardır.
Benim esim de bahsetmiyor sordugumda, kendisi de sormaz. Etkileniyor cunku, kiskaniyor. Ayni sekilde ben de ufak tefek ogrendigim seylerde rahatsiz oluyorum ve iliskiye yansitiyorum. Bazen bilmemek daha iyi. O yuzden anlatmiyordur ama hatirlamiyorum kismi yalan tabii ki.
Gerçekten aklımla oynanıyor gibi hissediyorum. Üstteki süslü dediğin gibi asla ve asla anlatmıyor sanki hafıza kaybı yaşadı. Önceden 2-3 sevgilisi olduğundan bahseder gibi olmuştu tekrar sordum unuttum diyor hatırlamıyorum diyor yemin ediyor ya bi insan ciddi ciddi beraber olduğu insanın ismini nasıl unutur ki? Acaba diyorum yalan mı attı önceden sevgilileri olduğuna dair ondan dolayı mı? Bu bana saygısızlık olarak geliyor insanın kafasını kurcalıyor