bir erkekle tanıştım sürekli fotoğraf at diyip duruyor?

sözlükten tanıştım niye beni görmeye bu kadar meraklı mal mı bu? tanışma sebebim dil exchangei yapmaktı ve anonim olarak gayet yapılabilir. ayrıca tanışalı bir saat olmadı zaten avustralya'da yaşıyor? ben mi malım?

1. Ya hdjdkhdmd ben bu kızlara hayret ediyorum bu erkeklerin hiç çıkarı olmadan sizce yardımı olur mu ?? Soruyorum :d

9 eylül 2021 03:36

2. Haklısın A1 başlarda çok samimi ve ciddi geldi bende sorun olmaz diye düşündüm sabahtan beri fotoğraf at diyip duruyor sersem sersem, ne alaka şimdi falan dedim sen beni merak etmiyor musun diyor. Etmiyorum ve garipsedim bayağı bende mi sorun var dedim alt tarafı fotoğraf istiyor sonuçta ama ne alaka yani genel olarak

9 eylül 2021 03:40

3. Hangi sozlukten burdan mi yoksa bu mal

9 eylül 2021 03:52

4. A3 ekşiden süslü, hazır yazıyorken biraz daha detay verip sonucu paylaşayım sizinle. zaten mesaj atana cevap vermiyordum ama ciddi ciddi "ben Fransızca biliyorum, şuralarda okudum. İstersen yardımcı olabilirim" tarzında konuşunca sohbet başlamış oldu. "Nerede öğrendin, ne seviyedesin" falan muhabbeti yaparken "istersen başka bir yere geçelim, speaking için" falan dedi. Bende mantıklı buldum, discorda geçebiliriz dedim ve fransizca dışında her konuda muhabbet etti. Birde konuyu değiştirince "güzel konu değiştiriyorsun" diyor. Dayanamadım "kusura bakmazsan daha ilk konuşmamız ve biraz daha mesafe istiyorum, seninle konuşmamdaki tek amaç dil pratiği yapmak. En azından başka dilde konuşabilirsin" dedim ve sonuç, kaçtı sanırım :d kaçması iyi oldu çünkü kaçmasa ben dehleyecektim bir şekilde.

9 eylül 2021 04:44

5. Ekşiden biriyle dil pratiği yapmak mı sgkslsls kafayı mı yedin süslü bu herifler kıllı ayva göbeklerini bira koyarken masa gibi kullanan insanlar ne fransızcası ne dil pratiği shsksllsls onlarla discorda geçecek kadar ne yaşadın süslü git fransız birini bul ona at resimlerini daha iyi

9 eylül 2021 05:33

6. Çok haklısın A4 süslüm ama yokluk işte ne yaparsın, bir umut tandem yapalım dedik :(((

9 eylül 2021 15:06