bir gözüm daha aşağıda bir gözüm daha yukarıda?

süslüler sebebi ne olabilir ve nasıl düzeltilir bilgisi olan var mı fotoğrafta da görüldüğü gibi sol daha yukarıda sağ daha aşağıda yüzüm de zaten simetrik degil onunla alakalı olabilir mi :( (link: https://i.hizliresim.com/qaxond.jpg link)

1. link olmamış kusura bakmayın tekrar yüklüyorum umarım olmuştur (link: https://hizliresim.com/VQJq8r link)

9 aralık 2019 13:17

2. Süslüm asimetrik durmuyor ki. Bana normal geldi

9 aralık 2019 13:33

3. daha önceden böyle görünmüyordu daha doğrusu bu sabah ayna da bakarken farkettim o yüzden acaba bir sıkıntı mı oluştu diye sormak istedim süslüler, internetten araştırdığım zaman göz kapağı düşüklüğü diye bir şey çıktı karşıma acaba sağlıksal problem olabilir mi diye merak ettim. şimdi bir süslünün yazması üzerine fotoğraflara  dikkatli baktığımda birkaç arkadaşımın da hemen hemen böyle yakın oldugunu farkettim. bu zamana kadar belki de çok dikkat etmemiş olabilirim garip geldi dikkatli bakınca o yüzden sormak istedim teşekkür ederim cevaplarınız için. :)

9 aralık 2019 13:40

4. belki gözün değil de kaşından biri aha aşağıdaysa o algıya sebep olabilir ama bence fark bile edilmiyor. böyle bir durumun varsa bile senden başkası farketmez bence

9 aralık 2019 14:24

5. teşekkür ederim cevaplarınız için süslüler, bu arada son süslü evet bir kaşımda yarık olduğu için orada dikiş izi var ve haliyle bir kaşım orantısız belki de ondan kaynaklı bile olabilir dediginiz gibi.

9 aralık 2019 14:58

6. bu doğuştan olan bir şey, düzelmez. ama çok da sorun değil. dün miss universe'de 3. olan meksikalının da bir gözü aşağıdaydı

9 aralık 2019 16:34

7. Süslü bana da eskiden bir gözüm aşağıda bir gözüm yukarıda geliyordu. Sonra fark ettim ki çenem asimetrikmiş :d çenem düz duracak şekilde poz verdiğimde bi gözüm kaşım kafam yamuk gibi duruyordu. Artık gözlerime göre poz veriyorum

9 aralık 2019 20:10

8. Doğuştan mı bilmiyorum ama zamanla bir tarafı daha çok kullandığın için diğerine göre biraz aşağı iniyor, ne tarafına daha çok yatarsan o tarafın daha aşağıda oluyor.

10 aralık 2019 10:44