bir günde en fazla kaç kere ilişkiye girdiniz?

hepinize iyi akşamlar süslüler. utanarak da olsa bu soruyu sorma ihtiyacı hissettim. erkek arkadaşımla yaklaşık 7 aydır aktif cinsel hayatımız var. baş başa kalma sıklığımızın çok seyrek olmasından kaynaklı olsa gerek böyle bir fırsat bulduğumuz zaman kısa denebilecek aralıklarla günde 7-8 kere kadar birlikte oluyoruz. ilk başlarda bunun bir zararını görmezken son 2 seferdir tahriş, enfeksiyon gibi problemler yaşıyorum. sizce bu problemler abartmamızdan mı kaynaklıdır? sizce bir günde maksimum sayı ne olmalıdır? tüm yanıtlayanlara peşinen teşekkür ederim.

1. benim en fazla 5 kere falandir herhalde böyle bir sınır yok ama o kadar zorlamayin süslü enfeksiyon sıkıntısı yasadiysaniz.

7 temmuz 2020 22:40

2. 4-5 galiba. sistit olmuştum

7 temmuz 2020 22:41

3. 6 ama sonrasında çürük yaraya bastırınca sızlar ya kukuma bastırınca öyle sızlıyodu dhdhdh

7 temmuz 2020 22:56

4. 8 😁 adamla birbirimize yanlışlıkla dokunsak sevişiyorduk.. ah ten uyumu ah

7 temmuz 2020 23:06

5. tavşan mısınız mübarek bu nasıl yokluk

7 temmuz 2020 23:07

6. 24 saatte 7 kez

8 temmuz 2020 12:51

7. Ben de 21-22 yaşlarındayken bir günde 7 kez birlikte olduğumuzu hatırlıyorum. Bizimki uzak iliskiydi ona bağladım bana normal geldi ama yas ilerledikçe erkekte bir günde 7-8 hayal oluyor. Max 3 yapıyoruz artık sshjdjdjd

15 temmuz 2020 00:30