bir isim sorusu da benden dila ismi nasıl sizce?

1. dila / dilan bana doğulu kadınları canladırıyor. neden bilmiyorum ama böyle.

28 ekim 2020 16:08

2. arkadaşım da aynı şeyi dedi süslü dilan bana da öyle geliyor ama dilayı hiç öyle düşünmemiştim

28 ekim 2020 16:10

3. Doğulular dila'dan ziyade dilan ismi konuluyor. Ben dila-dilay gibi isimleri seviyorum

28 ekim 2020 16:14

4. Güzel bence

28 ekim 2020 16:17

5. kızıma koyardım.

28 ekim 2020 16:35

6. Dila hanım diye bir film vardı Türkan Şoray Kadir İnanır oynuyordu. Oradaki kadın karakteri geliyor benim aklıma ve gayet her yaşta kullanılabilecek bir isim. İsim seçerken her yaşta kullanabileceği, ağırlığı altında ezilmeyeceği isimler seçmeye dikkat etmekte fayda var.

Şahsi görüşüm; "su ninemlere gideceğiz" cümlesi korkunç geliyor bana

dip not: doğulu-batılı diye isim ayırmak da nereden çıktı, bu nasıl bir düşünce yapısıdır yahu? İsim güzeldir, anlamı ve tınısı hoşunuza gitmiştir ve kullanmışsınızdır. Tuhaf tuhaf işler

28 ekim 2020 17:21

7. Ay evet ya her yaşta kullanılabilecek isim konusuna bende çok takılıyorum süslü. Teşekkür ederiim bu arada hepinize. Zeynep düşünmüştüm de o da herkeste var gibi geliyor dila da bilindik bi isim tabiki ama daha iyi geliyor bana.

benim ismim dilara bu arada dşsldlflfk sizce saçma durur mu bu benzerlik

28 ekim 2020 17:54

8. Atanamamış dilarayı çağrıştırıyor :(

29 ekim 2020 01:10

9. Ben sevmiyorum pek ve şuan uzun süre bakınca bu harfler yan yana çok alakasız geldi böyle kelimeye yabancılaşma olur ya onu yaşadım.

29 ekim 2020 03:22

10. Çok güzel. Ne çok eski ne de yeni ve antin kuntin. Asil bir insan canlaniyor gözümde

29 ekim 2020 05:33