bir kadındaki fiziksel kusurları gören ve söyleyen erkek neden böyle yapar sizce?

susluler henüz sevgili olmadığım ama epeydir de flört durumunu ilerlettigim bir erkek var. normalde de kendisi farkındalığı yüksek etrafına da dikkat eder inceler diyebilirim. beni rahatsız eden şöyle bir durum var ki bana da kendince bulduğu fiziksel kusurlarimi söylüyor. mesela bacakların kalın şöyle yapsan güzel olur, boyun kısa, kaşlarının bir kısmı boş kaşlarını doldurtsana, benini aldirtsana, tırnaklarını şöyle yaptır vs vs gibi. ben de bazılarından memnun olduğumu rahatsızlık duymadığımi, benim için sorun olmadığını yaptırmayı da düşünmediğimi, begenmiyorsa benimle görüşmek zorunda olmadığını söyledim. ben böyle diyince bişey demiyor. ama içten içe dalga geçer gibi bir havası da var. bu arada kendisinde de birçok fiziksel kusur var ama ben ona bunları söyleme ihtiyacı hissetmiyorum. bugüne kadar da hiçbir sevgilime de böyle bişey yapmadım. sizce bu davranışın sebebi nedir? bu arada bana göre ben güzel bir kadınım. kusurlarımla ya da eksiklik neyse güzelim bence ve hepimizin bu şekilde birçok yönü var. bu arada benden hoşlandığını vs beğendiğini güzel bulduğunu da söylüyor. ama bunları da söylüyor. sizce bunlar aslında ne demek?

1. Canım süslü, neden çekiyosun bu dangozu allasen? Sen de ondaki kusurları bir bir say ve bas kıçına tekmeyi.

17 nisan 2023 22:43

2. Ha bunları söylemesinin nedeni de şu; mik kadar aklıyla kendince seni aşağı görüp özgüvenini zedeleyecek. Sonra da bak sen şöylesin böylesin ama ben yine de seninle bir ilişkideyim diye mal mal dolanacak.

17 nisan 2023 22:45

3. 1. Kadınlardan anladığını belirtmeye çalışıyor, listem kabarık. Çevremde çok kadın var vs.

2. Sizin özgüveninizi kırıp yönetmeye çalışacak.

3. Aslında kendini görünüş olarak beğenmiyor, kaçmayın diye senin de kusurların var baaaak demeye çalışıyor.

4. Kafasında kurduğu ya da unutamadığı biri var. Siz ona az çok benziyorsunuz ama tam değil. Sizden onu yaratmaya çalışıyor.

Son olarak yukardaki ihtimallerin herhangi birinde adam bırakılır, bu adama zaman verilmez.

17 nisan 2023 22:46

4. benim de aklıma sizi birine benzetmeye çalışması geldi ama her halükarda çok kötü

17 nisan 2023 22:50

5. Bunlar aslında benimle vakit kaybetme, sana deger veren, seni olduğun gibi beğenen birini bul demek süslü, başka bir anlamı yok bence.

17 nisan 2023 22:52

6. uzatma süslü. zamanla söylediklerine inanır hale geleceksin.

17 nisan 2023 22:58

7. Gizli geydir. Kaş doldurmayı filan bilen kendine erkek demesin. Mal herif ya. Git kendi tırnağını yaptır rahatlarsın deseydin.

17 nisan 2023 23:23

8. Susluler ben bir keresinde ona seninde burnun büyük ve epey kemerli filan dedim kabul etti evet filan dedi ama bı bozuldu. :D yani yaşı ds küçük değil ben 27 bu flört kişisi de ,34 yaşında. Ne diyim ben ona ki oran öyle buran böyle suranda şu var vs. Çok saçma değil mi. Hatta bence kendisi erken de boşalıyor. Sürtünerek vs biseyler yaptık hemen bosaldi 3dk bile sürmedi. Penetrasyon olsa sanki daha da kısa surmez mi ? Acaba Böyle bir kusurunu kapatmak için bana biseyler söylüyor olabilir mi? Tamam ben çok güzel filan değilim ama çirkin de değilim gayet ortalama üstü tatlı bir insanım bence. Aynen bu şekilde ona da söyledim

17 nisan 2023 23:31

9. burnu yamuk bir erkek arkadaşım, tırnağımın temiz halini görüp oje sürsene veya sen de x(kız arkadaşım) gibi yaptırtsana demişti. işine bak demem gereken yerde tırnağımın inceldiğini ve dinlenmesi gerektiğini söylemiştim:D kendi tiplerine bakmadan karşısındaki insana yorum yapma cüretinde bulunmaları çok komik.

17 nisan 2023 23:32

10. süslüm soruna cevap değil ama bırak böyle erkeklerle flört etmeyi, bu şekilde düşünen kadınları bile çevreme almıyorum. hiç niye böyle diye düşünmeden hayatından çıkar. aşırı takıntılı bir huy bu. emin ol ki seni eleştirdiği gibi kendini de inceliyordur. takıntısı incelemek eleştirmek yani.

18 nisan 2023 00:11