bir kişinin hayatı boyunca kaç sevgilisi olmalı sizce?

kaç kişiden fazlası abartı olur?en fazla kaç kişi olmali?kaç kişi sizce ideal olurdu eğer seçebilseydiniz?

1. Bunun bir standardı olduğunu düşünmüyorum ama 22 yaşına kadar 10 dan fazla (sanırım) sevgilim oldu. Toplamda 15-16 falan sanırım.

23 aralık 2017 21:42

2. böyle sayılara falan inanıyor musunuz gerçekten ya? biri çıkıp "insan dediğinin 5'ten fazla sevgilisi olmaz" dese gülüp geçmez misiniz yani gerçekten?

23 aralık 2017 21:54

3. seks maks 10.

flörtler ve kısa süreli ilişkiler sayılmaz.

tabii bu benim kendi görüşüm

23 aralık 2017 22:20

4. Ruh esini bulduguna inandigi ana kadar kac oluyorsa.

23 aralık 2017 22:22

5. Çok faktör var. Sosyallik seçicilik ayıracak vakit....Şimdi karşı cinsten ilgi görmek yazmış üstte biri de ilgi gördüğün kişileri de nasıl karşıladığın var. Victoria secret modellerinden hiçbir eksiği olmayan yakın arkadaşım var uzun ince bronz esmer açık kahve saçlı renkli gözlü falan rakam 24 yaşında üç kişi. Çok takma ya böyle şeyleri hiçbir şeyin göstergesi değil sonuçta. 40 desen kime ne 4 desen kime ne

23 aralık 2017 22:52

6. Kendim için ideal 1-2 maksimum 4-5 diyorum, yaş 26 ikinci ilişkimdeyim. Ama benim ilişki anlayışım farklı nerdeyse 1 yıl kadar tanıyıp sonra uzun ilişki yaşıyorum. Başkası 1 günde karar verip o tanışma sürecine ilişki deyip öyle yaşar 20 olur o da onun yaşamının normali. Sanıyorum 40-50 ilişki dese yirmilerinde biri garip gelir nasıl yetti zaman diye ama ters gelmez yine de :)

23 aralık 2017 23:15

7. Seks partneri ve sevgililik konusuna bir cizgi cekiyorum.Kendi acimdan 5-6dan fazla insanla seks yapilmasini dogru bulmuyorum ama bu demek degil ki 16 kisiyle beraber olmussun seni ucuz kadin! Her sevisilen kisi beraberinde hastalik riski de getiriyor,gecmis iliskilerini de getiriyor ben o acidan cok ihtiyatli davranilmasindan yanayim ama tabii ki baskalarinin secimi beni alakadar etmez.

4 sevgilim oldu ve sadece birisiyle iliskiye girdim.

24 aralık 2017 14:57