bir komsumuz var bana surekli yemek getiriyor?

1. Bir kedim var sürekli miyav diyor

26 ocak 2024 23:03

2. a1 dur kiz anlattim bi oku

26 ocak 2024 23:06

3. kadin 60larinin baslarinda ben tek yasiyorum ogrenciyim o yuzden yemek getiriyor sanirim iyi niyetle. benim kadinla pek muhabbetim yoktu ama annem bende kaldigi zamanlarda kadinla arkadas oldu o yuzden araya bi samimiyet girdi. sorun su ki evde 3 kedisi var temizlik tam yapamiyor galiba ve butun yemeklerin icinden kil tuy cikiyor yemiyorum da cope gidiyor. birkac kere getirmemesini ima ettim ama kadin anlamadi ama getirmesini de istemiyorum artik :( nasil bi bahane bulmaliyim kirmadan getirmemesi icin sizce?

26 ocak 2024 23:07

4. Bırak getirsin. İmayı anlamıyorsa direkt söylersen kötü olursun.

Çöpe dökmek yerine sokak hayvanlarına verseydin bari.

26 ocak 2024 23:07

5. Kedili yalnız teyzeleri üzmeyin , yemekleri de sokaktaki pisilere verirsin :')

26 ocak 2024 23:08

6. Kapıyı açmayın

26 ocak 2024 23:09

7. ben olsam derdim yemeklerin içinden hep kıl tüy çıkıyor yiyemiyorum diye. söyle yani ne olacak? hem sokak hayvanlarına o yemekler verilmez. hayvanlar baharatlı yağlı şeyleri yememesi lazım. mesela soğan da yiyemezler onları hasta eder. ev yemeklerini sokak hayvanlarına vermek riskli bu durumda.

26 ocak 2024 23:33

8. Yeni bir diyet verdi doktorum, belirli seyler yiyebiliyorum artik zahmet etmeyin vs vs diyebilirsiniz bence.

27 ocak 2024 01:05