bir saçma sapan görümce konusu? soru uzun yorumda ?
süslüler merhaba gerçekten lanet olası empatik bir insan olduğum için bunu buraya sormak istedim. abim 1 senelik ben de 2 senelik evliyiz. abimin de yengemin de yaslari benden 10 yas buyuk. önemli günler benim için çok önemlidir gerek eşim gerek kendi ailemin önemli günlerini elimden geldiğince kutlamaya çalışırım. abimin evlendikten sonra çok değiştiğini hissediyorum eskisi gibi değil sanki ve bu beni çok üzüyor. son yaşanan olaydan bahsetmek istiyorum 8.5 aylık hamileyim 2 aydır evime uğramıyorlar 1 kere ihtiyacın var mı bir şeye maddi manevi demediler ortada hiçbir sorun yok ve evlerin arası 10 dk, yoğunuz falan diyorlar ki ben de çalışıyorum ona rağmen her işe koşturuyorum. yengemin doğum günüydü abime dedim ki bak pasta alayım kutlayalım babamlarda, yok biz onun ailesiyle kutlayacağız dedi tamam dedim o zaman sonra kutlarız. babama gittim o akşam ondan sonra tam kalkıyorum babamlardan biz geliyoruz oraya yazdi dedim ki abi gelme hazirligimiz yok yarin kutlarız ve ben kalkmak üzereyim planim var başka yere soz verdim. hicbir sey yazmadi sonra tam kapidan ciktim kapida denk geldik selamlastik gittik. bana arkasindan bir ton laf yapti 10 dk dursaymisim da gorumcem tepki olarak algilamis o gidisi de ben mesafe koyuyormusum da egom varmis bilerek kalkiyormusum. ve ben bir gun oncesinde kendime bile almadigim bir ruja 1000 tl verdim mutlu olsun hediye olarak diye. abi dedim hamileyim bana nasilsin bile demiyorsunuz ben plan yapiyorum istemiyorsun son anda fikir degistiriyorsun karın ayni sekilde hamile olsa ben neler yapardim ona sen biliyorsun ona rağmen bana laf ediyorsun diye yazdim sonra epey de uzuldum ve agladim. sonra yengeme yazdim boyle boyle oldu kutlayacaktik abim gelmiyoruz dedigi icin hafta icine aldik diye bana yazdigi cevap şu olsun cnm dusunmen yeter her sene var inş seneye kutlarız. ve ben artık abimin objektif bakamamasindan çok sıkıldım araba istiyordu pesinati ben vererek ötvsiz donemde araba buldum yalvardim aldirdim bana dediği şey su eşi bankaci diye esi olmasa o araba alamazmis iyi ki esi kredi cikarmis yani benim pesinati vermem arabayi bulmam falan hic yok gozunde benim de esim var ama hicbir zaman abimin onune bu şekilde koymadim bilmiyorum susluler lutfen haksizsam haksizsin deyin noktalama icin de ozur diliyorum bunu da telden aglayarak yazdım.