bir sene önce sarılmış tütün içilir mi?

sigaram yok üşeniyorum çıkıp almaya. geçen seneden kalma 20 tane sigaram var çantamda unutmuşum geçen buldum. tam bir sene oldu. içilir mi sizce tütüne bişey olur mu

1. kız bir hafta önce sarılmışı bile kuruyup içilmez hale geliyo ahahahha

27 kasım 2020 12:37

2. he süslü tekrar okudum ben siz sardınız sandım açılmamış paketse bence içilir

27 kasım 2020 12:38

3. süslü benimkiler kurumamış ilk günkü gibi duruyolar :/ valla dalga geçebilirsin sorun değil bileyim yeter ki doğruyu yanlışı sdjdsjjs. tütün içicisi değilim geçen sene denemiştim bi süre sadece. çok üşeniyorum çıkmaya hshshdj :(

27 kasım 2020 12:38

4. yani süslücüm içilebilir durumdaysa somut olarak, tütünün halihazırda olan zararından farklı bi zararı olur mu acaba bunu merak ettim

27 kasım 2020 12:40

5. bunu bir bağlanıp mahmuda aman handeye neyse işte ona sormamız lazım tütün sarma onun işi çünkü alooo mahmut abi buradaysan bir el atsan şu soruya çok acil.

27 kasım 2020 12:57

6. doğru. mahmut nerdesin kız

27 kasım 2020 13:21

7. süslü ben olsam hemen yakardım soruyu da içerken yazardım sorun olur mu diye :d tütün sonuçta, zaten zararlı bi şey daha fazla ne olabilir ki? iç gitsin bence:d

27 kasım 2020 13:23

8. süslü izin günüm ve şu saat oldu hala yatıyorum balkona çıkmaya bile üşeniyorum sigara içmek için, markete gitmeyi geçtim :d birazdan içmeye çalışıp güncelleyeceğim :d

27 kasım 2020 13:26

9. soruyu güncellememi bekleyenler lütfen sabırlı olun üstüme gelmeyin troll değilim

27 kasım 2020 13:27

10. (link: https://eksiup.com/p/hr79841m4g6x link)

27 kasım 2020 13:30