bir sugar daddy meselesi lütfen linçlemeyin?

bulan süslü varsa nereden bulduğunuz yazabilir mi? inanın ihtiyacım olmasa bu duruma düşmem sizin tabirinizle, kaldı ki eğer iki taraf da memnunsa neden kötü bir şey olsun... neyse soru burada, nasıl tanıştınız nasıl ilerledi vs. fazla çekingenim bu tarz bir teklifle birine gitmek için o yüzden soruyorum

1. Yemin ediyorum kadınlığın yüz karasısınız ya. Teklifle git bi de daha da rezil et kendini, aç kal onurlu yaşa.

5 temmuz 2021 10:41

2. sugar daddy: maddi durumu çok iyi yani zengin yaşını almış ve genç kadınlara ilgi duyan erkek, şimdi süslüm bu adam eğer paralı, kariyerli, akıllı ve zenginse sen bu genç yaşında sıfır hayat tecrübesi ile bu adamın karşısında şansın yok, yukarıdaki süslünün dediği gibi seni yedirip içirip iki alışveriş, bolca seks, duyguların darmaduman olucak, kendini aşırı kullanılmış hissedeceksin, değer mi buna ya? mantıklı taraftan bak lütfen.

5 temmuz 2021 10:54

3. a4: aynen süslüm sana katılıyorum, bu sugardaddy işine girip de genç bi kızın normal bir psikolojide çıkması zor, evet ülkede alım gücü düşük, zenginlik bol alışveriş çok tatlı ama bu tarz yollarla buna ulaşmak çok mantıklı değil.

5 temmuz 2021 10:59

4. Onumuzdeki 20 sene psikolog zengin etmek istemiyorsan hic girme by islere. Amina para bicme ablacım kimi begeniyorsan onunla. Para lazimsa git çalış?? Tuvalet temizlerim gerekirse, bulaşıkci olurum da 50lik dedelere kendimi kullandirmam

5 temmuz 2021 11:11

5. kimse sugar daddylik kurumuyla ilgili fikrinizi sormamış ss zaten düşünmüş böyle ilişkilenmek istediğine karar vermiş, yardımcı olmayacaksanız yallah başka soruya ahlak bekçileri sizi

5 temmuz 2021 11:41

6. yaşamak istediğin hayat beni ve kimseyi zerre ilgilendirmez. ancak hakaretlere karşı sunduğun bahane çelişkili. eğer bu kadar baskıcı bir ailede yaşıyorsan nasıl böyle birşey yapabileceğine inanıyorsun. çalışmana izin verilmiyor, ara sıra dışarı çıkabiliyorsan nasıl olacak???

zengin, olgun insanlar ergen gibi telefonda sanal sex yapmayacaktır herhalde!!!

5 temmuz 2021 12:06

7. Pardon ablacığım bir dakika bakar mısınız? Dilenci değilim, Sizden para da istemiyorum Allah rızası için varsa bir sugar daddy....

5 temmuz 2021 12:07

8. Hahahah ailesi çalışmasına hadi onu geçtim evden dışarı çıkmasına bile izin vermiyor ama sugar daddy bulacak haspam. Troll bu soru 😂

5 temmuz 2021 12:12

9. Ben internetten tesadüfen bulmustum. Adam 45 yasindaydi ben 20. Ben para falan almadım hiç elden her ay hesabıma 12 sene önce 500 tl yatırıyordu ve iyi biriydi bana psikolojik açıdan da yipranmamak için de kısa surecegi konusunda anlasmistik 3 4 ay gibi bir süre. Ayrıca onlar size gelir siz degil. Tabii bunun için ya aşırı bakımlı biri olması lazım ya da güzel fizikli biri. Ben ikincisiydim. Kendisi bana en başta uçak gidiş dönüşünü alabilirim görüşebilir miyiz demişti. Uçak seyahati yaptım devamli İstanbul a 3 4 ay.

5 temmuz 2021 12:17

10. Baskı uygulayan aileniz varsa nasıl sugar daddy ile buluşacaksınız bilmiyorum ama twitter'dan bulabilirsiniz.

5 temmuz 2021 12:38