bir türlü gerçeklerle yüzleşememek?

süslüler ben her konuda böyleyim. bildiğim şeyleri bilmezlikten geliyorum, gördüğüm şeyleri görmezlikten geliyorum, içten içe ne olduğunu bilsem de aslında her şey apaçık ortada olsa da hep minicik bir ihtimale tutunup kendimi kandırıyorum. biriyle flört ediyordum mesela, adam kötü biri değil evet o açıdan sıkıntı yok ama son zamanlarda ilgisi azaldı, belki de başkası var ya da sadece beni artık istemiyor, bilmiyorum orasını. ben de açık açık sordum durumu netleştirmek için, " yok öyle değil" gibisinden tatlı tatlı şeyler yazsa da aslında beni kırmamak için öyle söyledi. o zaman da ikna olmasam da salak salak sevinip bir rahatlamıştım. beni kırmamak için öyşe söyleyip geçiştirdiğini günler sonra kabul edebiliyorum, baktığımda aslında çok net görünüyor. bu sadece bir örnekti, sadece ilişki konusunda değil her konuda böyleyim.

1. Aptalım anlayamıyorum desem... bilmiyorum anlıyorum aslında içten içe biliyorum. Yok ya öyle değildir diyerek bir hayal aleminde yaşıyorum işte kendi kendime. Kendimi nasıl düzeltebilirim?

25 kasım 2024 23:19

2. tecrübeyle süslü. insan gençken bardağın dolu tarafını görüyor yaşlandıkça doluyu boşu aynı anda görmeyi öğreniyorsun

25 kasım 2024 23:31

3. A2 25 yaşındayım çok da küçük sayılmam. Bu durum Hayatımı mahvediyor gibi hissediyorum.

25 kasım 2024 23:38

4. ay 26 yaşındayım ben de böyleyim baya çözmeye calısıyorum bunu. ben önceden baya mantıklı olana da olmayana da ok diyen bir insandım. sonra ben bir noktada cok elestirildim yok cok fevrisin yok cok netsin diye. sonra ben tam tersi bir insana dönüstüm. örnek vereyim bir erkekle flörtleşicem ama o ben yazmadan yazmıyor yazsam zoraki cevap veriyor ben farkındayım ilgisi yok ama herkese anlatıyorum millet de belki işi vardır falan diyodu. ben de onun olmasını cok istediğin icin adamın bana her bok davranısından bir anlam cıkarmaya basladım ama yok yani olmayacağı belliydi. sonra bu olay diğer konularda da devam etti ve ben eski halime dönücem artık dedim. cunku bazı seyler nettir süslü. bir yerlerde su an yok her sey enerjidir yok işte insanların dusunceleri söyledir bik bik siz yorumlarsınız vs bu değil olay ya. ben artık tamamen icimden ne hissedersem o sekilde kimsenin onayına sormadan uygulucam, bendeki biraz da cocukluktan bu yana "sen zaten yanlıs dusunursun yanlıs yaparsın" dusuncesiyle insanlardan onay beklememle oluştu. ama yok yani artık biliyorum bazı şeyler 2+2 nettir

25 kasım 2024 23:56

5. Bende de eski uzun ilişkimden sonra oldu diye düşünüyorum süslü. Ben bir süre aldatılmışım farklı zamanlarda, O zamanlar da hepsini hissetmiş olmama rağmen her seferinde deli muamelesi gördüm, suçladığım için suçlu hissettirildim, bir şekilde beni ikna etti ve inandım ona. Zaten ispatlayamamıştım bir türlü ama bilirsin ya işte. Son aldatıldığımda ortaya çıkardım, önceki yıllardaki aldatılmalarım da ortaya döküldü(mesajlar duruyormuş) sonrasında. Deli değilmişim yani.

Şimdi de ne hissetsem sanki deliymişim kafamda kuruyormuşum, en kötü ihtimalleri aklıma getiriyormuşum gibi hissediyorum. Bana hep "ezik misin de böyle düşünüyorsun neden aldatılasın ki" derdi mesela ama aldatıyormuş o sırada.

26 kasım 2024 00:08

6. of insanların aq gerçekten süslü. ben artık kimde ne görüyorsam ne hissediyorsam direkt onun peşindsn gideceğim ya.

26 kasım 2024 00:11