biraz da ankara erkeklerinin yakışıklılığını konusalım mı?

arkadaşımın yanına ankara'ya geldim 4 günlüğüne. normalde istanbul'da yaşıyorum. tinder'da fark ettim ki ankara erkekleri üst düzey yakışıklı ya. herkesi sağa kaydira kaydira bir hal oldum ya. çoğu da o kadar düzgün ki. istanbuldakiler yakışıklı olsa bile tam bir *mcı oluyor. çok şanslısınız ankarali susluler...

1. Sorma yaaa. İyi ki ankara'da yaşamıyorum Hee. İnsanı yoldan çıkarır bunlar

30 nisan 2022 08:39

2. keko amele tipleri begeniyorum demiyo da saga kaydıra kaydıra olmus onu soyluyo.. vizyonsuz

30 nisan 2022 08:42

3. Nerden biliyorsun keko amele olduklarını? Benim vizyonumu sorgulamak sana mı kaldı acaba? Bütün enerjimi sömürdün sabah sabah

30 nisan 2022 08:57

4. Hani neredeler ya kaç senelik ankaralıyım bize denk gelmiyo öyleleri

30 nisan 2022 09:42

5. Keçiören Sincan da takılanlar tabi kiro der sizi Çayyolu bilkent taraflarına alalim kızlar.

30 nisan 2022 09:49

6. hocam konum ver, adres ver... mümkün değil inanmam.

30 nisan 2022 09:59

7. Doğma büyüme ankaralı olarak ankara erkekler yakışıklıdır diyemiyorum çünkü gerçekten ankaralı olanlarda gerçekten bir maçoluk bir kıroluk var, tipi düzgünce de içinde sakladığı bir maco var kesi ve kesin.

30 nisan 2022 10:18

8. Ankarali olsa duramazsin. Ankara'da bir sekilde yasayan ogrenci, calisan vb erkekler ayri gercek angara bebesi cok ayri.

30 nisan 2022 10:47

9. 7 yıldır çayyolunda oturuyorum amcı ya da keko geneli evet

30 nisan 2022 10:53

10. Konum Çankaya arkadaşlar... Ben kalıcı değilim burada. biraz da siz faydalanin

30 nisan 2022 11:11