biraz da dedikodu yapalım dilan polat'ın bu paylaşımı hakkında ne düşünüyirsunuz merak ettim?

1. (link: https://www.instagram.com/reel/CxA1wXCs6bC/?igshid=ODk2MDJkZDc2Zg== Link)

12 eylül 2023 00:50

2. Yok bu video

12 eylül 2023 00:50

3. bu kadın daha ne kadar saçmalayacak acaba

12 eylül 2023 00:51

4. Bilmiyorum cidden takip etmiyorum da önüme çıkıyor arada böyle beni bu videoda rahatsız eden bir şeyler var da tam çözemedim

12 eylül 2023 00:54

5. Bu kadın, özlem öz, hülya mizgin ve türevleri keşke karşıma hiç çıkmasa. Bıktım gerçekten bıktım.

12 eylül 2023 01:06

6. konuşulacağını bildiği için atıyor. bence bi şey yok videoda ama sonra kızım var kötü yorumları okumasın diye kaldırıyorum dedi ama daha sonra geri yükledi. bunu çok yapıyor nilda paylaşılmak istenmiyor paylaşoyor kötü yorum atanları suçluyor. bir anne olarak senin görevin çoçuğunu korumak kötülerin varlığını bile bile sürekli böyle hamleler yapması çok çirkin.

12 eylül 2023 01:30

7. Nildaya tavrı ayrı bir olay bence zaten. Bu video mekanda vs çekilmiş olsaydı sanırım beni irite etmezdi ama böyle sanki cidden de bir çiftin yatak odasında oynaşmasını biri kameraya çekiyor gibi durmuş. Enginin tavırlar özellikle videoyu rahatsız edici bir hale getiriyor.

12 eylül 2023 01:34

8. ENGİN sapık gibi davranıyo dilan kameraya göz süzüyo falan inanılmaz rahatsız edici bu kadar özelinizi biz neden görüyoruz ya? iğrenç. grup seks yapan evliler var ya çift arıyolar kendilerine, öyle bi video olmuş. midem bulandı.

12 eylül 2023 08:11

9. videoda bir şey yok değil var aslında, adam kadına "birazdan seni öyle bir seveceğim ki" şeklinde şehvetle bakıyor. o da işi erotik filme çevirmiş. komik olan şeyse dışarıda tayt, etek giydik diye bizi cıkcıklayan kadınlar bu videonun altında "bir şey yok ki bunda" diye savunma telaşına girmiş sadsfdg.

12 eylül 2023 08:59

10. Anon7 çok doğru bir noktaya değinmişsin. Bu kadın muhafazakar tayfayi öyle avucunun içine aldı ki Dilanın hareketlerini yapan başka biri olsa ağzınds salyalar ile saldıracak kitle bu kadın yapınca ne var ki bunda falan diyor

12 eylül 2023 11:05